Så var det dags för veckans bästa del - helg!

Igår var jag in till frisören för det vanliga, ljusare och kortare. Känns så fräscht! Är för övrigt sjukt avis på min frisör (tillika gamla klasskompis) som tillsammans med sin pojkvän och bästa vän flyttar till Australien på obestämd tid. Sjukt fett. Dröm ju! Så Anton när du läser det här.. hah!

Och om typ 1,5 timme är det jag som åker till Arlanda och hämtar hem mamma och sis efter tio veckors semester. Yay! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags var både jag och Anton trötta efter arbetsveckan, så vi gjorde det lätt för oss med rester till middag och en helkväll med tv-spel.

Gårdagen stavades sovmorgon med långfrukost framför en Disney-film. Efter lunch gick vi ut en sväng och kastade boll med hunden. Vidare till kvantum och handla på oss inför kvällen, innan Alexander kom över på middag. Mätta och belåtna övergick vi till soffhäng och Cornelia anslöt sig lite spontant sådär (bästa).

Idag har vi promenerat i solen, varit en sväng på nya mio, gått på bio (notera rimmet?! Hah) och avslutningsvis käkat pizza. Hehe.

Nu? Hänga tvätt och förbereda för veckan med matlådor osv.

Likes

Comments

Kunde flexa ut redan vid kl. 14 idag, var så pass lugnt på jobbet. Vi har lågsäsong januari-februari så inte helt ovanligt med lite kortare arbetsdagar. Hur som, väl hemma gick jag en prommis med Benji, i sånt snö-blandat-regn ni vet? Hu. För att sedan duscha överdrivet varmt och länge (heh), byta om och knata över till Antons mormor (som bara bor ett par hundra meter bort) för kalas! Gott käk, ett glas rött, kaffe, tårta och umgänge med svärisarna. Ni hör ju, en bättre onsdagskväll helt enkelt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så sedan senast då. Käk med bra tjejer hos Felle. En sådan fika-chips-deeptalk-kväll med Stoor. Två omgångar sjukdom har också hunnits med, jajamensan (mitt immunförsvar lär ju vara botten). Och i lördags var planen kalas för Ann-Louise som bastade 24 häromdagen men det sistnämnda satte stopp för min del. Lagom kul sådär.

Annars varvas jobb med kärlek, häng med familj och långa FaceTime samtal med mamma och Corinne som fortfarande är iväg. Livet för stunden helt enkelt.

Likes

Comments

Och så var årets första ”riktiga” arbetsvecka snart gjord. Har haft förvånansvärt mycket energi som bland annat lagts på funderingar om framtid och resor.

Men veckan då. Jobb, mat och träning. Ett par timmars telefontid med mamma och Corinne har jag lyckats få också. Bästa! Och så har Antons lillasyster varit hit en sväng på mat och film, alltid mysigt.

Imorgon är det efterlängtad fredag och Felicia ställer till med middagsbjudning. Perf start på helgen.

Likes

Comments

Flikar in och säger god fortsättning! Mitt nyår var svinlugnt. Trerätters och ett par filmer med bra sällskap. Alldeles lagom.

Hur jag har spenderat de första dagarna på 2018? Well, jag har gått på bio med Linnéa, införskaffat ett mindre bord till köket, promenerat, ätit (hah) och så har ju tv visat typ alla Harry Potter- och Sagan om ringen filmerna! Say no more liksom!

Idag var det dock slut på det roliga. Var tillbaka på jobbet för ett 07.45-16.00 pass. Sorg. Haha.

Likes

Comments

Likes

Comments