VECKA 42

Så, förra veckan gjorde rivstart på måndagen och när jag kom hem var jag så himla himla HIMLA trött och typ irriterad över att det hade varit en så jobbig dag haha. Den var väl inte jobbigare än andra dagar egentligen, men ibland är man bara inte på humör. På tisdagen däremot - då fick jag ju äntligen till min lugna timme. Hahah kan vara töntigaste ever att kalla det lugna timmen men det var det, och det var så fint.


Det var mycket hockey i veckan, några möten och lite fix-och-trix-grejer som behövde göras i ishallen, både egna träningar och träningar med tjejerna. I onsdag hann jag inte till träningen eftersom vi hade ett långdraget möte på jobbet, men åkte ändå dit och möttes av det här glada gänget <3 Magda körde med dem på isen och efteråt åkte jag och hon till Borlänge för att käka med Karin som också är tränare (men inte är med den här säsongen), så vi hade lite snicknsnack-tid och en mysig kväll ihop.


Och sen efter ett tag var det äntligen fredag och då var jag såhär glad över det! På fredagen hämtade jag ut en jäkla massa toapapper som jag sålt för att tjäna pengar till laget, när jag kom hem var jag stressig och jäktig så jag bestämde mig för att gå en promenad med Julia och det var mysigt. Vi gick till affärn och köpte choklad haha (alltid en bra lösning) och när jag kom hem lagade jag och Johannes pasta med pesto och tittade på Vänner.

På lördagen arrangerade vi i Falu IF en projektdag för flickor 10-14 år, jag har tillsammans med Dalarnas ishockeyförbund tagit initiativ till att genomföra ett projekt under säsongen. Jag och två andra klubbar kommer arrangera varsin heldag som ska skapa aktivitet för hockeytjejerna i länet. Det blir ett bra tillfälle att träffa spelare från andra föreningar, få en rolig och lärorik dag och utvecklas som spelare.

Här kan ni se lite mer om dagen, det kändes som att det blev en lyckad dag och jag hoppas att tjejerna hade roligt! Efter en heldag av detta kom jag hem lagom trött i huvudet och visste inte alls vad jag ville göra. Det bara snurrade i huvudet och Johannes skulle få besök av en kompis, de skulle hänga hemma hela kvällen och jag orkade inte med ljud hahah. Bestämde mig efter ett tags velande (läs: låg på golvet iklädd ytterkläder och bara eehhhh???? vaaaad? och åt choklad) att dra till gymmet och WEEY vad skönt det var. Efter ett tag var jag lika trött i kroppen som i knoppen och efter det köpte jag med mig massa goda grejer och åkte till Julia. Vi bara myste och hade en skön (lugn) kväll.

På söndagen var det träning med tjejerna, vi höll i fyspass och ispass och sedan åkte jag och J till kupolen en stund för att leta höstskor, På vägen hem åkte vi förbi och levererade toapapper åt höger och vänster och landade sedan hos farmor och farfar där vi fick mat. Mums! När vi väl var hemma efter en veckohandling vid halv tio-tiden upptäckte jag att kylen läckt typ 3 liter vatten på golvet och i kylen så ja, det blev ett rejält projekt där på kvällskvisten haha. Fy. Och sen var det bara pang på en ny vecka igen. Tjoho!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag tycker verkligen ni verkar vara ett så himla härligt gäng i hockeyn, hur glad blir man inte när man går ihop så bra liksom?! Haha härlig du är, grym som kom iväg till gymmet en sväng! Älska choklad <33nouw.com/emmaengstrom
corneliaeri
corneliaeri,
Jaa, det är så fint <3 älskar verkligen det gänget.nouw.com/corneliaeri
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
corneliaeri
corneliaeri,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229