Tisdagsmorgon och planer

Godmorgon fina ni!
Det är tisdag och jag är precis hemkommen från ett nice träningspass som jag tänkte dela med mig av senare under dagen. Har haft så mycket energi de senaste och dessutom går jag runt och är världens lyckligaste människa för tillfället för att jag har så mycket roligt som närmar sig, nästa vecka är det liksom studentvecka??? Jag fattar ingenting. Allt har gått så fort och nu är det snart dags? Nyp mig. Jag ska även gå på bal och bara några dagar efter det åker jag till Kroatien tillsammans med John. Hur som helst, mina planer för idag och resten av veckan ser ut såhär.. 

Idag ska jag iväg en snabbis till skolan och sedan åka till Lidköping tillsammans med Felicia för att gå på vår kompis Wilma, hennes utspring och studentmottagning!! Så kul. Och ikväll ska jag hänga med Jossan. 

Onsdag
Sveriges nationaldag vilket innebär att jag är ledig frän skolan. Ska bland annat storstäda, träna, iväg på kalas och sedan fika med mormor, morfar John och mamma. Behöver dessutom köpa lite av det sista inför studenten.

Torsdag
Skola, träna och på kvällen är det avslutningsmiddag med alla treor på mitt program. Ser fram emot det riktigt mycket och hoppas att det blir en bra uppstyrd kväll.

Fredag
Skola, jobb och sedan ska jag jobba hela eftermiddagen och kvällen. När jag kommer hem från det ska jag och John ha myskväll. Denna dagen skickar jag dessutom in de allra sista i skolan. På fredag är jag alltså KLAR!

Lördag
Jag ska åka till Göteborg och Ida!!! Det var alldeles för längesen så det ska bli så jäkla roligt. Det ska bli bra väder så vi ska chilla tillsammans hela dagen. Jag behöver dessvärre åka hem med tåget senare på kvällen då..

Söndag
Jag ska jobba hela söndagen. Vill även träna, hoppas Alex eller Jossan kan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229