Idag, tisdag den 23 har jag varit i skolan. Vi hade först spanska, sedan musik då jag lärde mig spela gitarr, lärde mig några enkla ackord till låten ”i’m yours”, efter musiken hade vi lunch, idag var det fiskgratäng och potatis så jag åt ingen lunch utan köpte mig istället lite godis på Ica (helg alla dar i veckan??) då jag inte tycker om fisk på skolan, inte potatis heller för den delen! Efter lunchen hade vi idrott och på gympaschemat idag var det skridskor som gällde, inte alls min starkaste sida men det får väll hyffsat kul ändå,  efter idrotten hade vi fysik där vi jobbar med rörelse, gravition mm. Sedan hade vi matte och där jobbar vi med bokstäver och potenser, jag fattar verkligen ingenting för att vara ärlig, det går inte in i mitt huvud? Vi har prov i detta kapitel nästa vecka så får verkligen se till att plugga nu i några dagar. Efter matten hade vi so där vi just nu håller på med grografi, vi fick hem en läxa på 70 länder över Asien och även några hav, sjöar, vikar osv. So lektionen var kort då våran lärare hade utvecklingssamtal med hans dotter, så vi fick sluta 40 min tidigare vilket var rintigt skönt. Väl slutat åkte jag med Linus in till stan en snabbis och sedan blev jag upphämtad av pappa. Fick med mig lite budget smink hem som faktiskt var behövligt. Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, tog en nap i ca 1timme och efter det har jag pluggat spanska. 

- inte alls en speciellt rolig dag att läsa om men vill få upp något! 

Kram på er 🖤

Likes

Comments

Hej alla fina <3
Idag har jag suttit och kollat igenom lite olika bloggar, jag fick ett stort intresse och ville genast börja själv, och nu är jag här

Jag är en 14årig tjej som lever ett helt vanligt och simpelt tonårsliv, har ett stort intresse för att ta bilder och redigera. På fritiden är jag mycket med vänner men även familj och släkt. Jag har tänkt börja blogga om mina vardagar och helger, mycket annat kan säkert också förekomma!

Ha en fortsatt trevlig kväll och ta hand om er.
kraaam <3

Likes

Comments