Veckan som varit

Wow, den här veckan har varit fullspäckad till max. Snacka om att komma tillbaka till verkligheten efter julledigheten. Veckan började med kursintroduktion i måndags sedan på kvällen hade jag utskottsmöte med quratelet, de här terminen kommer jah vara eventansvarig på nationen.

I tisdags hade jag kursintroduktion i en annan kurs och sen jobbade jag på eftermiddagen.

I onsdags hade jag dubbelföreläsning och sen jobbade jag efter det. Var helt slut när jag kom hem haha. I torsdags hade jag föreläsning och så kom studievägledarna och pratade om den valbara terminen som vi har till hösten, så spännande!

I fredags jobbade jag hela dagen och på kvällen var vi några stycken hemma hos Julia och lagade pizza och drack vin. Sen blev det lite mer vin och så råkade jag gå ut på klubben en liten stund hehe.

I lördags jobbade jag först brunch på morgonen, hjälpte min kompis Amanda som är ny brunchmästare på nationen så jag och Anna som både varit Brunchmästare hoppade in för att hjälpa henne. Sen efter det jobbade jag på DW och sen på kvällen chillade jag bara.

Igår pluggade jag på förmiddagen och sen träffade jag mina FM-kollegor från i höstas för att skriva vårt testamente (en överlämnings guide till nästa FM)

Denna veckan kommer bli lite lugnare på både plugg och jobbfronten men till helgen så flyttar vi äntligen så blir lite fix med det under veckan!

Gillar

Kommentarer