Long time no see...

Jäklar vad tiden försvann för mig i höstas och därför denna lilla blogg ekat tomt. Under hösten, och framförallt oktober och november så gick varje vaken sekund för mig åt att planera balen. Tänkte så många gånger att jag ville skriva små uppdateringar om hur det gick under tiden, men de få gånger jag var ”ledig” prioriterade jag att ligga i sängen haha. Så nu tänkte jag jag köra en liten update på vad som hänt sedan sist jag skrev. Det kommer nog bli lite fler inlägg, vill inte skrämma bort de få som läser haha.

Så Oktober:

Husfest - alla korridorer tävlar mot varandra i oklara grenar och sen får man städa olika områden på huset. Sedan städat man även sin korridor supernoga och så avslutas det hela med att ha fest i trapphuset haha. Alla våningar brukar ha rätt satsningar teman, vi var väldigt nöjda med vårt. Kan ni gissa vad det är?

Breaking Bad!

Anna hade gjort karamelliserad socker oxå som såg ut som crystal meth, väldigt majs touch till utklädnaden.

Marskalkssittning - vi ville att de som skulle jobba med oss på balen skulle bli ett tajt gäng så vi hade sittning uppe i en lokal som heter utsikten, som ni kanske kan gissa hade den väldigt fin utsikt haha.

När klockan slog tolv så firade vi Elin som fyllde år och Anna hade bakat en superfin tårta!

Mat haha - jag älskar att fota mat, blir alltid så hungrig när jag kollar tillbaka. En härlig blandning mellan fantastisk hemlagad mat och något restaurangbesök. Tycker faktiskt det är ett roligt sätt att minnas alla goda saker man ätit. Många gånger var det Anna som lagat den goda maten hehe.
Asiatisk glasnudelsallad - typ en av de godaste rätternas som finns
Födelsedagsmiddag på Mesat för Johanna som fyllde 25 år!


Fick återigen äta Annas fantastiskt goda Fish Taco!

Gillar

Kommentarer