Family Time

Hejhallå igen! Sorry för min radio silence, tiden sprang iväg för mig! Vilket den ofta gör när det kommer till den här lilla bloggen. Förra helgen var min älskade mamma, syster och världens finaste systerdotter här på besök! Så jag tänkte försöka sammanfatta vad vi gjorde under de dagarna de var här. Varnar i förväg för att detta kommer bli ett långt inlägg!

Klassisk bild framför Doumo! Efter gått på stan lite åt vi på God Save The Food, lika gott denna gång som förra! Det finns inget sötare flickebarn än min älskade lilla systerdotter. Är så häftigt att få se på nära håll hur hon växer. Jag var ju med på hennes födelse, så jag har verkligen sett allt från början. Nu börjar hon kunna stå och tycker det är så kul. Ett riktigt litet busfrö är hon ❤️

Dagen efter åkte vi till Lake Como och stannade i Varenna där vi åt lunch! Hade riktigt tur med vädret, solen sken och det blev riktigt varmt. Dock var vi ensamma om att tycka det då de flesta italienarna gick runt i dunjackor haha. Var ändå typ 18 grader! Min gulliga lilla älskade lilla tjej fick vara med om ett riktigt äventyr denna resan, prova alla möjliga nya maträtter och se massa saker! Så kul att hon oxå fick åka med henne, så det inte hade varit 3 månader mellan jag träffar henne.

På kvällen köpte vi Burrata på lilla Burrata affären på hörnet med tomater som vi köpte på grönsaksståndet bredvid Burrata stället. Sån lyx att ha det på sin gata! Sjukt gott, och man blir så mätt haha

Dagen efter det gick vi till Navigli och åt lunch i solen. Mamma fick äntligen sin Pasta Vongole och vi andra tog Bolognese, lite trist kanske men vi var riktigt sugna på det. Efter det skulle vi försöka få lillen att sova men hon vägrade somna i vagnen, så jag tog upp henne och en kort stund efter somnade hon, och jag har aldrig varit med om något så mysigt. Kände mig så stolt att hon var så bekväm med att bara somna i min famn. Hon sov hela vägen hem till oss, gosigaste små kinderna❤️Kan bära henne i en evighet!

Tack kära mamma och Philippa och Leone för att ni kom och hälsade på mig! ❤️

  • Milano

Gillar

Kommentarer