Fall has arrived

Hösten har tillslut kommit till Milano, den kom riktigt snabbt! Liksom förra helgen satt vi ju ute och käkade lunch i t-shirt och nu behöver man både ha långärmat och jacka. Men rätt mysigt det med, jag föredrar höstmodet mer ändå. Då kan man klä sig lite mer ordentligt. I helgen har vi tagit det lugnt mest, långa sovmorgnar och långsamt fixat i ordning oss. Jag har köpt lite nya ögonskuggor här så passade på att testa dem, när jag ändå hade tid. Blev riktigt nöjd faktiskt, en mer "färgglad" look än vad jag brukar ha, men just den där röd/rosa/bronziga looken är ju rätt populär just nu och tycker det är extra snyggt till blå ögon. Vi gick iaf på promenad genom stan och kollade lite butiker, finns mycket fint här.

När det började närma sig kväll så tog vi ett glass bubbel med apertivo på en bar, alltså apertivo måste ju vara det bästa konceptet. Köp ett glas vin och få ta del av riktigt najs snacks och buffemat,!

Till middagen gick vi till en restaurang som vi fått tips om, som heter Dal Bolognese. Vi hade bokat bord kl 20, och när vi kom dit vat det inte en kotte där förutom massvis med personal. Vi blev så fnittriga av att sitta där i den stora restaurangen, helt själva, med personal som cirkulerade vårt bord.

Tyvärr var stället faktiskt en besvikelse... Jag tog ändå bolognese eftersom restaurangen var döpt till det, så tänkte att den måste ju vara speciellt god. Den var helt okej, hade lätt kunnat göra godare hemma dock vilket är rätt trist när man beställer mat ute. Ragna tog en pasta som inte var med på menyn utan servitören rekommenderade den, det var pasta med tryffel men sen när notan kom kostade den mer än dubbelt så mycket än vad min pasta gjorde vilket var en rätt tråkig överraskning då det inte var speciellt mycket mat eller värd så mycket pengar. Vi avslutade kvällen med att gå hem i spöregn haha, så för att vända humöret tog vi ett glas vin på vårt lilla vinställe med den gulliga tanten.

  • Milano

Gillar

Kommentarer