Dress Up

Idag hade vi vår första presentation i skolan, vi skulle presentera vår idé till vårt projekt. Var väldigt kul att se att typ alla i klassen ändå klätt sig mer ordentligt och dressat inför presentationen. För min del blev det detta, jag lyckas alltid piffa till mig lite extra när jag känner mig hängig och sjuk vilket jag gör just nu. Jag som aldrig nånsin brukar bli sjuk vaknade i måndagsmorse dunderförkyld, så trist! Men förhoppningsvis går den över lika snabbt som den kom.

Efter presentationen gick jag och Ragna åt lunch i solen, får ändå passa på nu när det snart endast kommer vara ruggigt höstväder. Efter lunchen cravade vi som vanligt kaffe, vilket det fick bli på ett ställe nära oss som vi går förbi nästan varje dag men ännu inte hade provet. Riktigt gott kaffe hade dem, och även mycket najs bröd och sånt.
Det var vår dag, riktigt najs faktiskt. Imorgon har vi dubbelföreläsning i skolan och sen efter det ska jag direkt på italienska kursen, så blir en riktigt lång dag! Så nu måste jag sova, så Ciao!

  • Milano

Gillar

Kommentarer