December - årets mest händelserika månad?

Julfesten - sista jag gjorde som festmästare på nationen, vilket var att planera julfesten. Under kvällen klev jag även officiellt av så jag fick sitta som gäst vilket var väldigt trevligt. Även min kära pojkvän klev av som Pro Qurator Social och han höll ett oerhört fint och känslosamt tal, det var inte många torra ögon efter det. <3

NNC - efter julfesten åkte vi alla som var ansvariga för balen upp till Stockholm för att gå på Nobelfestens inofficiella efterfest. Totalt fotoförbud och kan inte säga mer än att det var en helt sjuk upplevelse. Innan vi gick det var vi hemma hos min mamma och åt lite chark och drack bubbel, bästa förminglet!
Därefter blev det jul, min födelsedag och nyår. Men inget det här året som varit var större än att jag blev moster. Inte bara att jag fick den sötaste systerdottern i hela världen, jag var även med när hon föddes. Jag fick uppleva hennes första andetag i världen. Att få vara med och stötta min fantastiska syster på det viset var en sån extremt stor ära och underbart ögonblick.

Världens sötaste hand <3

Med det avslutet på 2018 kan man ju bara undra vad 2019 väntar...

Gillar

Kommentarer