Som jag skrev i det tidigare inlägget så kunde jag tänka mig att jag skulle skriva lite om min vardag och om mina vänner och det är exakt vad jag kommer skriva om i det här inlägget. Eftersom att mina vänner är en stor del av min vardag så kommer dom nog antagligen vara med väldigt mycket när jag skriver om min vardag.

Vi var iallafall vid djupsundet jag och några kompisar i lördag då det var jätte fint väder det var ungefär 28 grader i skuggan. Det är inte en så jätte stor strand där men det finns ett berg som man ligga och sola på. Det är jätte mysigt där när det är fint väder så om ni har vägarna förbi där så rekommendera jag verkligen att ni stannar till där. Det är lite svårt att ta sig ner till vattnet eftersom att man måste gå igenom skogen.

Vi hade iallafall tagit med oss en liten picknick och satte oss på berget och bara umgicks och skrattade tillsammans det var jätte jätte mysigt och jag hoppas verkligen att vi gör om det här snart igen.


​Puss & Kram 

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Jag har länge velat starta en egen blogg och försökt några gånger men tappat intresset för att jag inte kommit på något att skriva om. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag lyckas hålla kvar intresset och att du som läsare ska tycka att det är kul att läsa min blogg.

Eftersom att den här bloggen är nystartad och det här är det första inlägget så tänkte jag berätta lite om mig själv, för du vet troligtvis inte så mycket om mig. Jag är en tjej på 15 år blir 16 till hösten och bor mellan Katrineholm och vingåker. Jag kommer förhoppningsvis gå handel på gymnasitet på Linden Gymnasiet om allt inte går helt åt helvete dom sista veckorna, hehe. Jag har några fritidsintressen så som truppgymnastik och ridning. Jag hållit på men truppgymnastik och ridning sen jag hade åldern inne det vill säga att jag har tränat truppgymnastik i 11år och ridning i ca 6-7 år.

Jag skulle tippa på att den här blogg kommer att innehålla lite allt möjligt eftersom att jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska skriva om men jag tror att ni kan räkna med att den kommer att innehålla lite gran om min vardag, lite om mina kompisar, kanske lite om "utflykter" jag gjort eller ska göra. Ja... vi får se helt enkelt var det leder någonstans kanske skriver om något helt annat i tillslut.


puss & kram
Likes

Comments

  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Nouw