Vad lägger du mest pengar på under en månad…

Jag lägger mest pengar på mat och nöjen. Jag har som sagt god man som hjälper mig det ekonomiska och jag får veckopeng två gånger i veckan. Jag har ju ibland att jag typ behöver nya kläder så då får jag prioritera det. Ibland när det är bra pris på film både i dvd och blue ray även i digital form. Ibland så köper jag nytt smink också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

Natascha ,

Mina pengar (förutom alla måsten) går till att köpa kläder till barnen, jag älskar att shoppa nytt till dom. Själv unnar jag mig inte så mkt.

natascha.bloggplatsen.se

Låter väldigt bra det där att ha någon som håller koll på vad man köper, det gör väl tänker jag att man inte förhandlar sig på saker 😊.

www.saramadeleine.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,

Så bra med en god man 😊 i vanliga fall lägger nog jag mest pengar på resor men detta år har varit annorlunda.. en hel del shopping 😊

nouw.com/sannaevelyne
Silverblomma,

Det är hyra och olika abonnemang som kostar mest, fast gissar att det varit ännu dyrare utan alla abonnemang så det är okej ändå. Bo billigare skulle jag dock vilja göra men det är svårt i dagens läge

www.nouw.com/silverblomma
Lexochlogan
Lexochlogan,

Ja viktigt att prioriterar vad man skall köpa, men att man också får köpa något man gillar tycker jag, och unna sig något man vill ha. Smink är ju något kul are unna sig själv helt klart.

nouw.com/lexochlogan
Lillan Kind,

Ja mat är en sån kostnad som är bland dom större av utgifterna. Boendet är en ännu tyngre kostnad. Nöjen la jag mera pengar på förr. Jag minns knappt när jag gick ut och roade mig sist, så det finns ett uppdämt behov känner jag.

varapavag.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Ja man måste prioritera om man vill ha kläder. Nöjen va länge sedan jag hade. Det är knappt att jag går ut och fikar längre utan fikar hellre hemma

nouw.com/2barnsmammaochfru
Madde,

Bostad är det som drar mest pengar, men i vanliga fall resor också. Älskar att resa

www.nouw.com/madelena
fighterwomen85
fighterwomen85,

Mina pengar går till mat, räkningar & nöjen som kläder, smink, hudvård & lite annat.

nouw.com/fighterwomen85

Twitter

Instagram