Singing in the rain

Sorry för dålig kvalite på videon men ville visa hur det verkligen började spöregna ikväll. Ni vet hur det är när det är som om himlen öppnar sig och man absolut inte vill vara ute. Idag har jag gått mina 5000 steg men var tvungen att gå min promenad själv. Vilket jag gjorde vid tre tiden och det var jag glad för eftersom jag slapp regnet.

Imorgon ska jag in till Uppsala för att träffa min bästa vän och fika. Annars så ska jag hålla mig i min egna lägenhet då den personal som jobbar själv. klarar jag inte av. Det kryper i kroppen bara jag ser henne. Som tur är hon bara vikarie här. På söndag ska jag handla med mamma och C på citygross. Jag har nämligen fått en 10% kupong som gäller denna vecka. Då brukar jag och morsan och C handla där. Hon swishar summan hon handlat varor för och jag betalar allt. Förra gången så fick vi över 100kr rabatt,

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

Fy då låter inte bra att du känner så där inför den vikarien, du kan inte berätta det? Tänker att det kanske kan bli bättre för dig då?
www.saramadeleine.se
corkystyle
corkystyle,
jag har berättat de för de andra personalen och de har pratat med henne och även ändtar i där de står hur de ska bemöta oss boende men hon är fortfarande lika dryg..
nouw.com/corkystyle
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Oj vilket väder! Här har det varit sol hela dagen men har hört att regnet ska komma hit imorgon :/ så perfekt med lite rabatter:)
nouw.com/sannaevelyne
Johaannaa
Johaannaa,
Vaknade till värsta ovädret imorse ! Har regnat sjukt mycket och gör fortfarande . Det behövs men nu blir det nog översvämning istället 🤣 så mysigt att fika !
nouw.com/johaannaa
Natascha ,
Vi har ännu inte haft en droppe regn dagtid, bara under natten. Så skönt att slippa det. Men det dröjer nog inte länge innan det är dags för kall och blöt höst🍁
natascha.bloggplatsen.se

Twitter

Instagram