När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…

Jag trodde för det första att det skulle bli så skönt för då kunde ingen säga vad jag skulle göra. Om jag skulle göra något så måste jag vilja det själv. Jag trodde allt skulle bli bättre och att folk inte skulle lägga sig i mitt liv som förut. Jag trodde att som ett exempel att personalen på min gymnasieskola skulle sluta kolla om jag åt frukost,lunch eller middag. Jag var nog ganska naiv.

#nouwbloggare #uppsalabloggare #nouwinfluencer

Corky style

Gillar

Kommentarer

Elisa,

Ja, tänk vad jag också trodde att livet som vuxen betydde att jag kunde göra som jag ville. Tills jag blev vuxen och insåg att det ändå kom med en del ansvar. 😊 Men att skolans personal kollar att du äter, måste de det?

www.elisamatilda.se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,

Jag trodde att livet som vuxen skulle vara så mycket lättare - flyta på & att man kunde göra vad man vill när man vill det. Nu inser man att mycket var enklare när man var ung!

nouw.com/sannaevelyne
Yasminegill
Yasminegill,

Ja . Jag var nog mest nöjd med att man skulle få bestämma allt själv. Men samtidigt ville jag få det ansvaret och var mogen för det.

nouw.com/yasminegill
Fröken Rödlök ,

Det här tror jag många kan känna igen sig vid.

Www.frokenrodlok.se
charlottelinden.se,

Jag tror att vi alla var väldigt naiva när vi var små angående hur vuxenlivet skulle bli. Jag hade också en väldigt romantiserad bild av vuxenlivet som jag verkligen önskar överensstämde med verkligheten.

charlottelinden.se

Trodde också att livet som vuxen skulle bli lättare än när man var liten. Det är ju inte riktigt så. För det mesta är det ju najs, man gör vissa saker nu som man inte fick då. Men om livet är lätt…verkligen inte.

soclosedecember.nu/

Twitter

Instagram