När det är köer i trafiken brukar jag

Ja jag kör ju inte så det är bara att inse att man får inse att man inte kommer dit man ska tidigare. Alla jag åker oftast med så brukar försöka åka innan så man inte kommer till någon stor korsning när alla har slutat jobbet. Då kan det vara ordentliga köer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

ullie,

här vid 7-8 på morgonn eller 16-17 då är det massvis me köer överallt här i stan

weberskold.se
Silverblomma,

köar också väldigt ogärna, undviker gärna tider då det är mycket folk för köer är drygt tycker jag..och tidskrävande, det finns roligare saker att slösa bort sin tid på än att stå i kö..

www.nouw.com/silverblomma
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag har inget körkort och bil brukar ta cykel

nouw.com/2barnsmammaochfru
Hannas krypin,

Jag gillar inte heller att köa. Försöker undvika de värsta ställena när jag åker i rusningstrafik. Hamnar jag i kö i Stockholm så är det bara att chilla. Köerna släpper alltid så småningom.

hannafialotta.blogg.se

Skönt att slippa köra när det är kö 😊 Jag ogillar verkligen köer och blir så otålig

evahle.se
Madde ,

Kan man styra över det är det ju perfekt . Kör väldigt sällan i rusningstrafik, men det kan ju vara andra saker som ställer till det, olyckor t.ex

www.nouw.com/madelena
Madde,

Jag har inget körkort och åker sällan bil. Så vet inte hur de skulle påverka mig

motherandwife.se/
Sandra Jönsson,

Jag kör inte heller bil, har inte körkort. Nu när det är coronatider åker jag inte heller kollektivt, så för det mesta tar jag mig ingenstans utanför min hemstad. Känns tråkigt att vara så begränsad, men jag försöker tänka kreativt i situationen och roa mig på andra sätt. Tack och lov bor jag centralt.

sandrajonsson.se/

Twitter

Instagram