Livet med psykisk ohälsa part 1

So where to begin......

Alla som känner mig vet att jag har gjort en stor resa och att jag idag är glad att jag fortfarande lever. Allt började gå fel när jag flyttade till egen lägenhet 2009. I september flyttade jag till Söderfors och började nästan direkt börja må dåligt psykiskt. Fick en tid hos en kurator någon stans i uppsala. Redan andra träffen sa jag till henne att jag är helt utmattad både fysiskt och psykiskt. Så då bad hon mig att åka till psykakuten så det gjorde jag och jag hade en vän med mig som var underbar. I alla fall så slutade det med att läkaren och den överläkare som han pratat med höll med om att jag hade en djup depression. Så jag skrevs in på psykisk avdelning. Där fick jag mediciner och var där i ca 5 veckor så skrevs ut lagomt till jul.

Kommer ihåg att jag lagom till det blev klart att jag skulle snart skrivas ut så frågade jag morsan om hon skulle kunna åka upp till min lägenhet och städa den så den skulle vara städad när jag kom hem igen. Hon gick med på det så och hon var uppe i lägenheten i flera timmar då jag hade lyckats stöka till det ordentligt.

Part 2 kommer imorgon...

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Corky style

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Jobbigt att må så dåligt men bra att dom la in dig då antar att du behövde det, hoppas få läsa fortsättning imorn

nouw.com/yasminegill
corkystyle
corkystyle,
Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad bra att du fick sån bra hjälp av både läkare och kurator. Kan tänka mig att det kändes skönt att få hjälpen när du behövde den. Så snällt av din mamma att hon städade hos dig

nouw.com/jennysvardag
corkystyle
corkystyle,
Ja jag var väldigt glad för det stödet jag hade!
nouw.com/corkystyle
Michelle
,

Det är jobbigt att leva med psykiskt ohälsa. Folk förstår oftas inte och dömmer en väldigt lätt. Tur du hade din vän som kunde hjälpa dej 💕

corkystyle
corkystyle,
ja det är många som inte tar psykisk ohälsa på allvar.
nouw.com/corkystyle
fighterwomen85
fighterwomen85,

Vilken tur du hade som fick fort hjälp med ditt mående. Att dem dessutom tog det på allvar.

Vad snällt av din vän att följa med dig.

Så skönt att du fick komma hem till jul & att mamma va snäll & städa din lägenhet tills du kom hem.

Ta hand om dig❣️

nouw.com/fighterwomen85
corkystyle
corkystyle,
Jessica,

Vad fint av dig att prata om psykisk ohälsa. Jag tycker sånt är så viktigt att ta upp. Bra att kuratorn och läkaren lyssnade på dig och att du fick stöd. Och så fint gjort av både din vän och din mamma att finnas där för dig. Ska blä spännande att höra andra delen imorgon.

nouw.com/ellieton
corkystyle
corkystyle,
Ja jag var glad att jag hade de
nouw.com/corkystyle
Mirre,

Så fint av din mamma att hon hjälpte dig att städa. Även av din vän att ställa upp och följa med dig. Så skönt att du kände att du fick den hjälpen du behövde.

sweetwordsbymirre.com
corkystyle
corkystyle,
Madde,

Vilken tur att du fick akut hjälp, även om det bara var början på något. Ska bli intressant att få läsa resten av din historia också.

www.nouw.com/madelena
corkystyle
corkystyle,

Bra att du fick hjälp på psyk, inte alltid man har tur med att tas på allvar. Fint av vän att följa med. Att åka dit själv är inte bra.

soclosedecember.nu/
corkystyle
corkystyle,
ja det var tur. Ja själv ska man nog inte åka.
nouw.com/corkystyle

Twitter

Instagram