Länkregn

Madeleine skriver om sin bloggutmaning som man kan haka på i september. Har hakat på hennes utmaningar flera månaders tid nu.

Jag är Madeleine, född en februaridag året 1984 i lilla Orsa i Norra Dalarna. Den största händelsen i mitt liv skedde den 041003 när jag blev mamma till min älskade William. I hemmet finns även vår pudeltik Skilla född 190919. Jag gjorde livet lite bakvänt, skaffade först barn, och utbilda mig efteråt för att sedan jobba och plugga igen. Mer om allt detta kan du läsa om på sidan Om Orsakullan. Jag är en bloggveteran då detta intresse började redan 1999, men arkivet här på bloggen är från 2004

Amanda skriver om en ny kurs hon ska plugga på distans.En liten presentation av Amanda.

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar, tips och recept och psykisk ohälsa.

Hanna skriver om vilken kick hon fick av att börja med sin torsdags pilates igen. En liten presentation av hanna

Jag är 30+ och bor i Linköping. Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. Efter tio år inom vården har jag insett vad som är viktigast för mig. Det är familjen. Jag arbetar nu med målet att kunna leva mitt drömliv. Ett liv med mer tid med familjen. Ett liv med att inspirera och motivera andra till bättre hälsa utan pekpinnar. Här i min blogg kan du läsa om min passion för hälsa och pilates. Mina drömmar och mål. Det som är viktigast för mig. Jag riktar mig mot de som precis som jag brinner för hälsa och som vill må bättre inifrån och ut.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad kul med länkregn 😊 gillar och läsa alla era bloggar 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
ullie,
alltis dkoj me länk regnet får se om ja hinner kika in till alla
weberskold.se
Yasminegill
Yasminegill,
kul med länkregn och bra tips. känner ju till dom båda. Ha en fin kväll
nouw.com/yasminegill
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Kul med länken & detta är ju många härliga bloggar:)
nouw.com/sannaevelyne
Madde ,
Lyckas alltid missa detta med länkregnet. De gångerna jag är med så är det nästan bara jag och då missar det sitt syfte.
www.nouw/com/madelena
Tess,
Va snällt och fint med Låskregn 😊 de är helt fantastiska och fina bloggerskor de där 😊 helt underbara människor
blondinas.se

Twitter

Instagram