I söndags mådde jag inte så bra

I söndags kollade jag på Ted - För kärlekens skull på bio med Ida. Efter så mådde jag inte så bra och det vart bara värre när jag kom hem. Hade hämtat ut en burk alvedon på apoteket innan filmen. Påväg hem så satt jag och googlade vad händer om man tar en burk med alvedon på en gång. Svaren var som jag fick var att du dör inte men kan få svåra skador på njurarna. I alla fall jag kom hem men skickades sms till personalen att den skulle komma upp och ta burken alvedon så jag inte skulle göra något dumt. Personalen kom upp och tog ner burken men frågade inte ens hur jag mådde! Vi har en personal som just nu inte bryr sig om hur jag som boende mår men jag har idag pratat med en annan personal som ska ta upp det med chefen på mitt boendet. Sådär satt jag med ångest och tankar på att skada mig själv men jag försökte distrahera mig själv och tillslut så lägger jag mig i sängen. Efter några timmar så somnade jag.

#psykiskohälsa #jagvågartala

Corky style

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Det är ju inte klokt!! Hoppas personen får åtminstone en varning! Kan personen inte bättra sig, så har hen hamnat på fel arbetsplats!! Hur mår du nu? Kämpa på!

nouw.com/angelicaelversson
corkystyle
corkystyle,
ja jag hoppas att han som du säger får minst en varning. För mig så får hen gärna sluta jobba här! Just nu mår jag bättre men är inne i en deprission! tack för att du bryr dig! <3 nouw.com/corkystyle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@

@