Förut sa jag Why me? - till lIvet

Livet med psykisk ohälsa är inte något man kan skämta bort. Det sista man ska säga till en person med psykisk ohälsa är att hen ska rycka upp sig och att hen mår dåligt för att få uppmärksamhet. För en person med Depression är det inte bara att rycka upp sig och börja må bra. Har man en depression är det viktigt att prata om hur man känner sig och om man inte tar sig ut ur depressionen själv så får man söka professionell hjälp, Man behöver inte vara självmordsbenägen för att behöva professionell hjälp.

Ibland mår jag inte så bra är en av de bästa böckerna jag läst i hela mitt liv och den är verkligen värd att läsa om man inte gjort det. Bästa citatet från boken är - Säg inte why me till livet säg Try Me istället.

Corky style

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,

Jättebra citat det där!

jiathomsen.blogg.se
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,

Ja, psykisk ohälsa är ju väldigt komplicerat. Det är också lätt att utanför säga "Det är ju bara si" eller "Du måste bara så", men när en är deprimerad så finns det inga "bara". Samtidigt som en inte ska skamma folk som mår dåligt så får en inte heller skamma folk som påverkas av det. Psykisk ohälsa är problematiskt komplicerat.

nouw.com/erinafemitasy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@

@