Dagens insikt

Dagens insikt

Hur vi kan tolka något en annan gör eller säger och hur fel det kan bli om man inte säger till. Jag sa till och det gav en personal beröm för det hade bli helt åt helvete fel. Och det fick mig att inse hur vi kan tolka något på lika många sätt som det finns människor i världen. Det är lätt att missuppfatta och det man måste våga säga till eller fråga hur menar du nu?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Ja det är verkligen lätt att man tolkar olika eller missuppfattar varandra. Så viktigt att man frågar eller pratar om det isf

evahle.se
Jenny,

Håller med dig helt och hållet.
Man måste fråga om man inte tycker att det är helt tydligt.
Så många missförståd skulle kunna undvikas om man gjorde det.

kram kram

jenzel.se
Rebecca ,

Alla kan vi tolka en sak helt olika. Och ibland blir det tokigt eller man förstår inte och då är det viktigt att man vågar fråga och prata om saken för att kunna reda upp det.

nouw.com/beccxans
Mirre,

Ja alltid bra att fråga om man missförståd för man har ju olika känslor och det är ju lätt att förstå varandra fel

sweetwordsbymirre.com
Madde,

Det är så viktigt att våga fråga, så lätt med missuppfattningar annars som kan bli så mycket värre. Har skrivit en del om just detta.

www.nouw.com/madelena
Johaannaa
Johaannaa,

Håller verkligen med ! Så sjukt lätt att misstolka andra ! Och speciellt över telefonen ! Jag ogillar verkligen att prata o telefon då det är mycket lättare att missförstå. Då är det bättre att fråga en extra gång 😃

nouw.com/johaannaa

Ja visst är det så kommunikation är absolut inte en lätt sak, och nog reagerar vi olika vid kommunikationen. Det är så lätt att lägga in sina egna tankar i ord.

www.saramadeleine.se
Malin Moen,

Håller verkligen med dig; det är så enkelt att det blir missförstånd att man kan tolka signaler och varandra fel ibland. Viktiga är att man kommunicerar och pratar ut om det hela!

exotichummingbird.com/
Michelle
,

Ja drt e väldigt lätt för måna att missuppfatta saker o ting då vi tänker så himla olika. Och ja man måste kunna säga till men det beror med hur man säger

fighterwomen85
fighterwomen85,

Helt sant. Missförstånd är så lätt att det blir. Tyvärr. Då måste man fråga ”hur menar du nu?” Det får jag fråga i många situationer.

nouw.com/fighterwomen85

Twitter

Instagram