Bloggutmaning - Svettas eller frysa, vad är värst?

För mig är det helt klart svettas. Då om jag fryser kan ta på mig extra kläder. Jag är känslig för solljuset och kan inte sitta i solen någon längre tid. Kommer ihåg när jag var i Grekland. Vi var på en strand och det var varmt och solen lyste. Jag var tvungen att gå till minibussen som vi åkte i för att få skugga men efter ca tio minuter var jag tvungen att gå och be någon att de skulle sätta igång ac:n då jag inte klarade av värmen.

De sista somrarna har jag klarat av för att jag fick en bordsfläkt av morsan och hennes man. När jag sitter ute så ser jag till att sitta i skuggan eller att någon fäller upp parasollet på basens uteplats.

Vad tycker ni är värst , svettas eller frysa?

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Måste kännas jobbigt att vara så känslig för solen och värmen. Vad skönt att du har fått en fläkt av din mamma som du kan använda när det är sommar

nouw.com/jennysvardag
corkystyle
corkystyle,
Ja det är det
nouw.com/corkystyle
AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Jag håller helt med, svettas är så mycket värre!! Som du säger fryser man så kan man ta på sig, värre att klä av sig beroende på vart man är, men hjälper ju inte så ofta heller. 😊

nouw.com/angelicaelversson
corkystyle
corkystyle,
Hannas krypin,

Jag tänker precis som du att jag ändå hellre fryser än svettas. Jag har så svårt för värme, det är som att hela kroppen stänger ned på något sätt. Den slutar funka.

hannafialotta.blogg.se
corkystyle
corkystyle,
Ja och ibland känns det som man skulle vilja ta av sig skinnet
nouw.com/corkystyle
Madde,

Jag håller nog med dig där Har väldigt svårt då det blir för varmt, och fick värmeslag en gång i turkiet. Det var läskigt. Tur min man var med mig då annars hade jag nog förvirrat mig totalt. Ändå hade vi druckit mycket vatten. Det hjälpte då jag hällde i mig en vanlig cola. Behövde nog sockret och allt som fanns där i ändå.

www.nouw.com/madelena
corkystyle
corkystyle,
Låter skrämmande då jag aldrig själv fått värmeslag
nouw.com/corkystyle
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy vad jobbigt. För mig tvärt om. Älskar värme & sol. Men frysa gillar jag inte. När jag väl fryser så har svårt att få upp värme igen. Tar lång tid. Även om jag sätter på mig mkt kläder.

nouw.com/fighterwomen85
Mirre,

Oh vad svårt båda är jobbiga, men svettas är väl jobiggast på det sättet just för att man känner sig ofräsch då på ett annat sätt än man fryser

sweetwordsbymirre.com
corkystyle
corkystyle,

Twitter

Instagram