Bloggutmaning - Sportlovet är idag precis slut i Dalarna. När har ni sportlov där du bor?

I Uppsala så har vi sportlov vecka åtta alltså hade de sportlov förra veckan. Måste bara göra min åsikt hörd om att jag tycker det är så fel att folk har åkt till fjällen medan vi har en pandemi som pågår och våg tre pågår just nu. Även hur mycket man själv gör så tycks vissa tro att det gäller inte mig. Hallå där vakna!

Det som gjordes igår i stockholm igår var så fel och hoppas att de får sitt straff. Hur kan det vara så många personer som uppenbart saknar hjärna i en stad? Att flera poliser skadades kan man bara beklaga då de bara gjorde sitt jobb. Vi har ju en ny pandemi lag!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #pandemi #covid19

Corky style

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Här i Göteborg är sportlovet vecka 7. Förstår inte hur de tänkte där. Hoppas inte dom söker vård då dom får covid och inte kan andas bara.

www.nouw.com/madelena

Vad var det som hände igår? Har helt missat saken, men så har jag även slutat att följa nyheterna. Jag orkar inte läsa om allt skit längre.

www.saramadeleine.se
corkystyle
corkystyle,
det var en kille som anordnade en demonstration mot pandemi restriktionerna och ansåg att pandemin är en bluff. Det var mycket folk där tyvärr.
nouw.com/corkystyle

Twitter

Instagram