Bloggutmaning - Om du sätter en pensel i min hand så…

Så skulle jag självklart måla. Vad skulle bero på dels vilket humör och är på och hur jag mår psykiskt. Jag är en person som ofta utgår från vilket humör jag är på eller hur jag mår när jag målar,lyssnar på musik eller bloggar. Jag tror jag inte är den enda som gör det.

Mår jag dåligt när jag målar så blir det ganska mörk men mår jag bra så kan det bli glad och ljus teckning.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Även om din målning ser lite ledsen och sorgligt ut så målar du så fint. Kan tänka mig att ditt mående speglar sig på det som du målar. Jag säger det igen så fint du målar. Jag önskar att jag kunde måla så fint jag med.
Madde,
De är ett sätt för de mentala att få yttrycka sig och för hjärnan att släppa på de som händer. De säger min psykolog iaf 😊
motherandwife.se/
fighterwomen85
fighterwomen85,
Jättebra grej du gör när du mår dåligt. Att måla 👍. Jättefin bild 😃👍trotts mörk.
Jag förstår vad du menar. Är jag nere så blir mitt blogg inlägg inte så glatt heller. Jag vill liksom inte ljuga för mina läsare.
🤗💜
nouw.com/fighterwomen85
Fröken Rödlök ,
Vad fint du har målat. Kan du inte visa mer 😉
Www.frokenrodlok.se
Pernilla,
Jag känner igen mig i det. Jag skapar mera musik och gör grafiska designarbeten. Men humöret påverkar definitivt slutresultatet. Vilken fin bild du målat!
lunganistormen.com/
Så du är en skapande person. Så roligt, jag önskar jag var med lagd åt det håller jag också. Tyvärr har jag svårt för att läppa taget om mig själv och bara måla.
www.saramadeleine.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Alltid älskat att måla förr, målade med oljefärger och kol länge, men har inte tiden eller inspirationen längre. Däremot är ju foto det jag typ ersatt det kreativa skapande med.
nouw.com/lexochlogan
Madde ,
Jag kan verkligen inte måla. Det är en egenskap jag saknar så mycket.
www.nouw.com/madelena

Twitter

Instagram