Äntligen frisk och När lammen tystnar

Idag har jag äntligen fått gå ut från lägenheten. Vi har på boendet jag bor som regel pga covid är vi sjuk så ska vi vara symtomfri i 48h innan vi får gå ut eller gå ner på basen. Vilket jag tycker är bra men det kan bli rätt långtråkigt när man är sjuk speciellt om man som jag har ADD. Att sitta still är inte alltid så lätt som det låter kan jag säga.

Ikväll blev det När lammen tystnar som kvällsfilm.

Clarice starling som spelas av Jodie Foster är en kvinna som går polisskolan när hon får en förfrågan. En av beteendevetarna vill intervjua kannibalen Hannibal Lecter. Han spelas av Anthony Hopkins och vägrar samarbeta. De vill intervjua honom i hopp att han kan hjälpa dem fånga en serie mördare som är lös.

Ska clarice kunna övertyga Hannibal att hjälp dem?

Filmen är en av mina favoriter och jag kan kolla på den hur många gånger som helst utan att tröttna.

Imorgon ska jag in en sväng till Uppsala och in på Hemmakväll. Har ett erbjudande där som jag inte kan låta bli att utnyttja. Tänkte även ta några punkter på Hittaut.

Vad ska du göra imorgon?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

Corky style

  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Kan tänka mig att det är långtråkigt, speciellt då man inte känner sig sjuk. När lammen tystnar jag däremot sett. Med en kudde för ansiktet hela tiden. Är så lättskrämd.

www.nouw.com/madelena
michelle
,

jag vet inte om jag vågat se den döttof jag bara sett någon schen utav den o klarade inte mkt mer. kan nog tyvka att det är en utav de läskigaste filmerna

fighterwomen85
fighterwomen85,

Skönt att du fick komma ut efter lite sjukdom. Det är ju bra tänk ditt boende har. Att va symtomfri i 48h innan man får gå ifrån lägenheten.

Jag vet inte om jag har sett filmen. Jag gillar inte så mycket skräck. Alla är vi olika 🙂

Låter trevligt med erbjudande på Hemmakväll 😊 Vadå punkter på Hittaut??

Ha det så bra! 🌺

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,

Skönt att du frisknat till och kan gå ut igen. När lammen tystnar är en bra film och någon man kan se flera gånger om.

nouw.com/minasvarld

Twitter

Instagram