VÅRT NYA VARDAGSRUMSBORD!!!

Vardag, Bilder, New in, Inredning

Äntligen är vårt nya vardagsrumsbord här! Passade på under påskrean att klicka hem det, bordet kommer ifrån ekebysmöbler och kostade 995 med 20% rabatt. Är så sjukt nöjd verkligen, jag har ju börjat byta ut alla detaljer mot svart eller guld och wow vilken skillnad det har gjort i hemmet. Det bästa är att skivan är i glas så ser så lyxigt ut även fast det inte är speciellt dyrt, verkligen tips att kika in på deras hemsida.

För er som inte vet så har jag bloggat fram och tillbaka men ska försöka fokusera mer på det nu då jag har mer möjlighet och ork då jag dels inte är sjukskriven längre och mår bättre samt jobbar 3-shift vilket innebär långledigt och fasta tider då jag jobbar heltid med schema fram tills sista Augusti. Jag ska även plocka fram systemkameran och försöka fota lite mer, jag behöver göra någonting jag tycker är roligt och foto kommer alltid ligga mig nära om hjärtat. Vill verkligen bli bättre på att fota, har glömt allt verkligen.

Så nu är jag tillbaka, och ska verkligen hålla igång denna gång, tycker att blogga är otroligt roligt och även riktigt skönt att få skriva av sig ibland. Ha det bäst, hörs snart.

Gillar

Kommentarer