VAD SKA JAG GÖRA?

Vardag

Har igår blivit av med jobbet på grund av min psykiska ohälsa, hur sjukt är inte det? Jag blev sjukskriven i början av september och under tiden har min anställning gått ut men det har sagts att jag har ett nytt anställningsavtal att skriva på, igår ringde den nya chefen på arbetsplatsen o sa att jag inte längre är anställd, känns så värdelöst. När man redan kämpar otroligt mycket med att få upp självförtroendet och med sin ekonomi så händer det, det värsta tänkbara. Det blir ju ingen större skillnad egentligen vad jag vet men man känner sig ju värdelös, vad ska jag göra nu?

Jag vet inte vad jag ska göra nu, söka nytt jobb? Plugga? Utbilda mig till något snabbt? Jag har ingen aning, jag behöver tips, tips på jobb som man kanske kan ta hemifrån, det kanske skulle vara något just nu? Vad kan jag göra för att komma igång med självförtroendet? Så mycket frågor som snurrar i mitt huvud just nu, jag vill inget annat än att få må bra igen, ha orken att gå till ett jobb. Usch vill bara ur detta nu.

Är så himla trött på att bli behandlad annorlunda för min psykiska ohälsa. Hare jag brutit benet hade det varit okej men om man mår dåligt psykiskt så är det bara fel och det är bara att ”rycka upp sig” och allt kommer ”bli bra”. Men vad gör man om det inte blir bättre då? Om det istället blir värre? Det har det blivit för mig, och livslusten blir ju inte bättre kan jag ju säga. Allting rasar samman. Jag vet att jag kan och jag fortsätter att kämpa, men blir svårare och svårare hela tiden. Känns inte heller som om att jag får tillräckligt med hjälp av vårdcentralen, känns inte som om att någon lyssnar. Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga om det här? Men jag önskar bara att alla som mår psykisk dåligt håller ihop, vi behöver det, alla behöver veta att dom är värdefulla även fast det är så svårt. Jag tänker fortsätta kämpa och kan jag kan ni också, jag tror på er.


  • Vardag
  • Nära Domänvägen , Nyköping

Gillar

Kommentarer