SÅ TRÖTT PÅ ATT MÅ DÅLIGT

Vardag, VEM ÄR JAG?

Är så trött på att ha depression och ångest nu, kan inte slappna av en enda sekund även fast jag varit hemma i 5 dagar i sträck från jobbet. Jag som tyckte att det kändes som om att allt skulle bli bättre och lättare när jag började jobba igen, men oj oj så fel jag hade. Det kändes bättre till en början men nu när jag jobbat en månad ungefär så börjat det gå neråt i raketfart igen, känns skit.

Finns många saker som spelar in i mitt mående just nu men att ha press att gå till jobbet gör det verkligen inte bättre, får knappt några pengar i månaden heller för att jag inte jobbar fullt ut och bara få till en viss del från försäkringskassan, jag förstår såklart att dom inte kan ge mig fullt ut med pengar men jag känner mig så himla dålig när jag aldrig kan hitta på någonting eller följa med mina vänner och fika eller gå ut och äta eller vad som helst, allting känns bara värdelöst
Jag hoppas verkligen att den här känslan av att känna mig så värdelös försvinner snart för den är hemsk att gå runt med varje dag verkligen. Jag tror att när jag inte har någonting med försäkringskassan att göra och när pengarna börjar komma in som vanligt igen och jag har börjat ordentligt med jobbet så kommer det kännas bättre. Förhoppningsvis iallafall.

Varje dag ser likadan ut just nu, sitter i soffan, äter mat kanske träffar någon en stund och sen hem och försöka sova, vakna sent och sen samma sak om och om igen. Känner mig så tråkig, så dålig, stressad och utmattad även fast jag nydlugen varit hemma i 5 månader i streck utan att ha gjort någonting alls typ?!? Orkar inte alls må såhär.
Förlåt för världens deppigaste och tråkigaste inlägg men ni kanske förstår nu varför jag inte har ork till att blogga varje dag, och att vissa veckor kan det bli ett längre uppehåll för att jag ska kunna ta tag i mig själv och göra något, och för att ens komma utanför dörren. Ha det bäst sålänge, kan hända att det blir en paus igen här på bloggen ett tag.


Gillar

Kommentarer