min dator funkar = jag är tillbaka igen

Vardag, Bilder

Min dator har varit trasig, den la bara av från ingenstans och så fort jag startade den så startade den bara om sig hela tiden utan att ens komma till inloggningssidan, men nu från ingenstans funkar den igen efter att ha hållt på så i månader... Jag är superglad verkligen. Jag har faktiskt saknat att blogga, bara få skriva av mig.

Ja vad har hänt sen sist då, jo jag är inte längre sjukskriven utan jag jobbar halvtid och lite mer, tackar inte jag till så många extrapass på Ica just nu då jag inte vill överbelasta mig för mycket nu dom första månaderna, då kommer jag rasa samman igen. Jag har också under tiden jag varit borta varit på en arbetsintervju på Skavsta flygplats och även fått jobbet som flygplatskontrollant där jag börjar utbildningen den sista veckan nu i Maj. Imorgon ska jag på ännu en till arbetsintervju på Coop här i Nyköping, så får se hur det går också.

Jag tror jag fått med allt som är utöver det vanliga, ingenting har ändrats annars, allt flyter på som vanligt hemma och så. Doris har verkligen börjat växa upp nu, hon är inte så liten som ni såg sist kan jag säga, kan slänga upp lite bilder på henne här nedan, hon är ju såklart rätt liten fortfarande men mycket större än när hon kom såklart.

Nu måste jag äta middag och sedan gå och lägga mig så jag är pigg för min arbetsintervju. Ha det bäst.


Gillar

Kommentarer