♡ 3 saker jag ogillar + 3 saker jag älskar ♡

Vardag, VEM ÄR JAG?

 ☆​  SAKER JAG OGILLAR  

1. Oärliga människor: Gud jag är så trött på falska människor. Har så många gånger under mitt liv haft vänner som går bakom min rygg eller bakom andras ryggar till mig och som inte förväntar sig att jag ska berätta det för den här personen. Har också varit med om så många gånger att mina vänner kanske träffar en gemensam vän till oss båda som den personen går och pratar illa om mig till, vilket jag inte tål alls, om du har ett problem med mig eller något jag gjort fel eller liknande så tycker jag att du lika gärna kan säga det till mig direkt, finns ingen anledning till att gå och säga det till någon annan och förvänta dig att det ska hjälpa. Jag tycker såklart att det är okej att byta oskyldiga åsikter men det är defenetivt skillnad på det och att gå bakom någons rygg och prata ner en människa.

2. Snö: Jag förstår varför folk som kanske gillar att åka skidor gillar snö, man kan ju inte åka skidor utan snö så, men jag gillar inte att åka skidor så för mig känns snön så himla onödig bara. Enda gången jag tycker att det är okej med snö eller mysigt är på julafton och under jultiderna. Snö är bara kallt, halt och innebär att man måste gå upp mycket tidigare innan jobbet för att skrapa bilen i 30 minuter ute i kylan. Det går ju inte heller att sitta ute en hel kväll på balkongen och prata om allt med sina vänner heller då det känns som om att benen fryser till is efter 10 minuter ute.

3. Duscha länge: Jag kan verkligen inte förstå hur man kan stå i duschen i en timme och njuta av det, dom flesta personerna jag träffat duschar länge och tycker att det är avslappnande och varmt och skönt. Jag är verkligen helt tvärt om, jag vill helst inte stå i duschen i mer än 10 minuter för jag tycker att det är jobbigt och jag blir stressad av det. Jag har svårt att stå med t.ex balsam i håret i 2 minuter, jag vill helst skölja ur det så snabbt som möjligt så jag också kommer ur dsuchen så snabbt som möjligt. Dock så är det ju inte så smart att inte låta balsamet verka då det får mycket mindre effekt.

☆​ SAKER JAG ÄLSKAR ☆​

1. Mina vänner och familj: Är en rätt självklar punkt för mig då mina vänner och min familj verkligen betyder allt. Hur hade jag klarat mig utan min familj och t.ex min bästa vän Karoline, kan verkligen inte se ett liv utan dom i min närhet. Jag tycker att det är skönt att vara ensam ibland såklart men det gör nog dom flesta, men att alltid ha personer där som man kan ringa om något är jobbigt eller om man inte vill vara ensam är en sån trygghet för mig, att veta att dom alltid finns där och ställer upp om det behövs. Karoline min bästavän gör ag allt för och jag vet att hon gör detsamma för mig, finns ingen som har hjälpt mig igenom så mycket som hon har och jag uppskattar det så mycket verkligen.

2. inredning: Jag gillar verkligen att inreda hemmet, dock så har inte jag resurser till att inreda exakt som jag vill då jag inte har allt för mycket pengar, speciellt inte nu efter min 5 månaders sjukskrivning. Jag älskar att köpa nya ljusstakar, lampor, påslakan och allt annat till hemmet, tycker att det är så kul att ha och skapa ett hem som man verkligen trivs i som känns så hemma som det kan kännas. Fixa och dona med tavlor och byta ut saker mot nya då och då för att få lite förändring i hemmet, jag skulle verkligen kunna jobba med inredning men det finns andra saker som jag hellre jobbar med som t.ex grafisk formgivning osv som jag eventuellt kommer plugga till inom ett par år.

3. katter: Under hela mitt liv har jag haft katter, vi hade katter på gården jag växte upp i alla hus vi flyttat till och nu har jag ju också en egen katt och ska snart hämta en till kattunge som ska bo med mig och Anton i lägenheten. Älskar hur djur får en att känna sig älskad och att man inte känner sig lika ensam. Om Anton är på jobbet och jag hemma så är jag så glad att ha katten som sällskap, så himla mysigt och man har alltid något att göra om dom inte ligger och sover såklart som sker väldigt ofta med katter haha.

Gillar

Kommentarer

Afa Försäkring,

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du har varit sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: https://www.afaforsakring.se/privatperson/sjukforsakring/las-mer-och-anmal/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Emelie

AFA Försäkring

www.afaforsakring.se/
Corinne
Corinne,
Hej! Tack så mycket för en bra kommentar! ska defenetivt ringa upp er på AFA försäkring.
nouw.com/corinne