Eftersom att jag inte gör inlägg så ofta, så tänkte jag berätta vad jag varit med om lite idag!
Jag har såklart varit i skolan, men dels sjungit på Dunkers, fick mycket goda kommentarer av min sånglärare om låten Beautiful, som Christina Aguilera sjunger, det är en låt med mycket känslor och liknande & som faktiskt många borde lyssna på och se syftet med den. Jag menar? Vem är inte vacker? Speciellt sättet man är på, alla förtjänar väl att må bra även om man inte har samma kultur, eller samma hudfärg? Alla är perfekta ändå liksom! Det tycker jag & jag hoppas det är fler som tycker så för det finns få av de personer som tycker lika om alla.
Min lärare sa dels att detta är skitbra, att jag har med baktanke & att jag kan sjunga den på ett bra sätt med känslor, och att min röst vill det själv & att inte jag tvingar upp den, det gillar han enormt mycket! & jag hoppas han gillar mig som elev också men det gör han säkert, vem gillar inte mig typ? Haha nej men skojar, alla förtjänar att vara älskade oavsett vad, som tillexempel i skolan? Man ser mycket uppdelningar men jag tycker jag själv passar med alla, får alla med på branschen liksom och behöver någon mig finns jag alltid där oavsett om jag känner personen eller inte, älskar alla & är stolt och glad för den person jag är!


Kanske skrivit lite mycket, men det är värt att läsa, tänk på hur ni beter er mot folk, man kan bli förkrossad bara genom ett ord, och ingen förtjänar det så älska & respektera alla även om de inte är som er❤️

Likes

Comments

Jag är en tjej på 15bast, som för första gången ska skriva en blogg! Anledningen till varför jag börjar skriva en blogg är för att jag har olika personliga åsikter om saker och ting & därför vill dela med mig om det.
Någon kanske har andra åsikter sedan efter & därför kan kommentera under alla inlägg jag gör.
Dessutom bor jag i Helsingborg, men har familj ifrån Kosovo som ligger nere i balkan. Jag går första året i gymnasiet & valde Barn&Fritid som förstahandsval, och är stolt för mitt val.
Det ska bli kul detta, vi hoppas såklart på det bästa, vi kollar och ser vad som händer efter! Tack för mig leverpastej
❤️ Detta på bilden nedan är jag!👋🏽

Likes

Comments