Hey Coolcats!
Jeg har udvalgt nogle items jeg synes essentielle til vinter månederne og ser vildt cool ud!!

Sushi taske - Jeg elsker denne taske, den er sjov og ser anderledes og funky ud! Den kan købes på Popmap.com. UGENS COOLCAT FAVE!

In your dreams sweater - Den her sweater er vildt fed! Jeg elsker virkelig lilla her for tiden, den er virkelig en coolcat sweater! Den kan købes i Ganni.

Natbriller - Sov sødt som en coolcat med de her natbriller. De er lidt pricy men vildt bløde og flotte. De kan købes på orchardmile.com

Faux fur taske - Jeg har faktisk købt denne taske da jeg blev straks forelsket i den da jeg så den. Den kan købes i Mango.

Velour bukser - Jeg har været helt forelsket i disse lyseblå velour bukser i et år, de er et must have for mig i år. De er også fra Ganni

Leopard faux fur bomber - Jeg elsker leopard, rød og bomber jakker og den er perfekt til denne vintersæson. Den er også fra Ganni.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey coolcats! Velkommen til min blog, jeg kommer primært til at blogge om mode og mega seje coolcats!! Der kommer også til at være en masse andet på bloggen. Jeg håber du har lyst til at følge med i min blog.

Møs Møs!!!

Likes

Comments