real queens fix each others crowns

Post kvinnedagen-mood vil jeg bare kalle disse bildene for. Frida og meg har nettopp sittet og lyttet til debatten på NRK fra i går kveld, og kan vel mildt sagt si det er litt oppheta stemning her for øyeblikket. Enda godt vi er på samme side! Hvis ikke hadde det vel blitt enda hetere.

Corset, Cubus // Old denim shorts, BikBok // Earrings, Fretex // Rings, from my best friends old jewelery box // Fishnet thigths, Monki

Når det kommer til min mening om saken har jeg alltid vært team #bewhoyouare. Jeg syntes alle kvinner er vakre på hver sin måte, akkurat slik alle menn er vakre på hver sin måte. Jeg syntes man skal være den man er, og jeg heier på mennesker jeg ser er sann mot seg selv og sin personlighet. Jeg elsker instagrammen til Kristine Ullebø, hun tar sinnssykt fine bilder og er kunstnerisk og spirituell på en måte som treffer meg rett i hjertet. Jeg syntes Ulrikke er ei flott jente, men hennes budskap og instagram treffer meg ikke på samme måte som den kanskje treffer andre jenter. Jeg liker ikke å "sammenligne" eller sette kropp opp mot kropp. Jeg har alltid ment at hver eneste kropp i denne verden er unik og ikke mulig å sammenligne. Jeg vet at Ulrikke selv mener at når hun deler bilder av sin kropp og andre kvinner sine kropper så er det for å vise at alle er like vakre selv om man er forskjellig - og det er flott, og jeg digger hun for at hun gutser på med sitt, men personlig ville jeg valgt en annen vei å takle problemet på.

Og derfor deler jeg denne shooten med dere i dag. Dette er meg, ganske avkledd. Slik jeg vanligvis pleier å gå her hjemme. I dette antrekket føler jeg meg både feminin, sterk og sexy. Dette er kroppen min, den er verken altfor tynn eller altfor tykk. Den er sunn. Normal. Sterk. Sexy. Akkurat slik både kroppen til Kristine er, og kroppen til Ulrikke er. På hver sine måter alle tre - de er ikke sammenlignbare. Jeg elsker å fotografere, leke meg foran kamera, være kreativ og skape forskjellige vibber. Jeg elsker denne shooten, vi lekte oss med lys, vinkler, posering og snitt - og resultatet ble både skikkelig kult og edgy. De får frem personligheten min, de får frem den feministiske og stolte delen av meg.

"People don't like it when the flame becomes a wildfire. 


Fuck them. 


Burn anyway."
- Erin Van Vuren

Plastisk kirurgi er en annen debatt enn denne. Denne debatten handler om å la kvinner være sexy, unike, vakre, stolte, kreative, kunstneriske og morsomme på hver sin måte - og ikke bli hatet på for å dele sitt sanne jeg med omverden. Ved å la hver enkelt kvinne få være den de er, viser vi også unge jenter at de kan være hvem de ønsker å være. Om vi alle skulle vært morsomme og hatt selvironi over egen kropp hadde vi kun vist yngre jenter èn side. Ved å ha jenter og kvinner som tør å vise hud, tør å være sexy og stolt av det - viser vi sammen flere sunne sider til den yngre generasjonen.
Du har lov til å ha både selvironi, være sexy og være stolt.

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk dag i går og fikk masse gode ord og ble gratulert. Selv fikk jeg kaffe på sengekanten og hadde en fantastisk kveld med alle de vakre kvinnene jeg har rundt meg her i Volda. Gratulerer med dagen på etterskudd, alle fantastiske kvinner. Fortsett å være de dere er, del de fantastiske kroppene og historiene deres. Jeg heier på dere alle <3

#nouwinfluencer #nouwinspo #bodypositivity #bodymagic #womansrights #womensday

Likes

Comments

elinm
elinm,

Du är så fin!

nouw.com/elinm
coolandcomfy
coolandcomfy,
tusen takk, gode du! ❤️nouw.com/coolandcomfy
Write a comment...
IP: 82.99.3.229