morning hours

love is all you need

I dag ringte klokka mi åtte. Jeg satte meg opp i senga og tittet utover Volda. Det blå lyset lå fortsatt over bygda, og det eneste som skjærer gjennom er de gulaktige lysene fra gatelyktene. Volda tar pusten fra meg så tidlig på morningen, rett og slett. Fjellene er dekket i hvit snø, og den lille bygda ligger enda og sover. Det er eksamenstid, og da er alt stille, rolig.

Jeg gikk ned på kjøkkenet og satte på vannkokeren. Halv ni. Inn med baguettene. Jeg begynte med oppvasken fra i går kveld. Det varme vannet fra kranen føltes deilig mot huden. Jeg hørte vannkokeren sprette bak meg - og helte over kaffen. Både kaffen og baguettene fikk være med opp igjen på rommet mitt. Jeg satte meg tilrette i senga og fant frem ei bok. Spiste og leste noen sider. Helt stille rundt meg, bare meg og teksten foran meg.

Jeg tok frem telefonen igjen, og slo inn nummeret til søsteren min. Der hadde huset vært våkent siden 05.00. Allikevel så hun ut som en filmstjerne da hun svarte på telefonen klokka 10.00. Superwoman er det eneste ordet jeg har å si om søsteren min. Med både fulltidsjobb og et barn på to år i hus skjønner jeg ikke alltid hvordan hun klarer å holde sulamitten sammen - men da hun svarte på telefonen så det mer ut som det var jeg som hadde fulltidsjobb og tre barn på to år. Plutselig var klokka halv ett, og jeg måtte inn og vekke Frida som i dag ville sove litt lenger. Jeg løp ned og satte over to kopper kaffe, en til hun og en til meg - og fikk hun opp av senga og inn i turtøy. Solen har meldt sin ankomst på sunnmøre i dag, og da er det bare å få kommet seg ut og få trekt litt frisk luft inn i lungene. Håper dere alle har hatt fin og rolig start på søndagen - vi skrives mer senere i kveld <3

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så fint å koselig innlegg å lese😉 nouw.com/frulea
coolandcomfy
coolandcomfy,
Tusen takk <3 nouw.com/coolandcomfy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229