in my bathrobe and slippers an early tuesday morning

God morgen, fine! Først må jeg bare få sagt tusen takk for alle fine kommentarer og likes som kom inn i går. Det er veldig hyggelig, og ikke minst veldig gøy å få tilbakemeldinger på bloggen. Det er bare å pepre på med både hyggelig kommentarer, konstruktiv kritikk, forslag og hva enn dere måtte sitte inne med. Det gjør meg veldig glad, og jeg vil selvfølgelig gjerne vite hva dere ønsker mer av eller nye forslag! Jeg er hele tiden ute etter å forbedre meg, og da er jo faktisk dere de viktigste å lytte til. Vil og bare si at når jeg linker til forskjellige ting jeg kjøper sånn som i dette innlegget, så er det bare for å tipse dere, sånn at det er avklart med en eneste gang. Jeg liker når andre bloggere linker slik at det gjør det enkelt for meg å finne frem på denne store internettverden, så derfor gjør jeg det og på det jeg har mulighet til å linke til, for å gjøre det litt enklere for dere om dere ser noe dere liker.


bathrobe from 
Natura​


Slippers from
​Zara Home

Denne tirsdagen blir det mye arbeid som står på planen. Jeg har et arbeidskrav som skal leveres på fredag - og endelig i går kveld dukket skolekreativiteten min opp igjen og jeg rablet ned en idè. Det er ikke alltid det er like lett å studere en kreativ linje, men det er så absolutt verdt det når man produserer en ting man er stolt av. For de av dere som er nye her inne, så studerer jeg Teater og drama på høgskolen i Volda - så kreativitet er et verktøy som brukes tjuefire timer i døgnet året rundt i vårt hus.

Vel, nå er det på tide å rydde huset rundt meg og sette i gang. Flere som er helt avhengig av å ha det plettfritt rundt seg før man kan sette seg ned? Om jeg har det rotete rundt meg når jeg skal arbeide klarer jeg rett og slett ikke å ha fokus, men om jeg rydder først er jeg som regel ferdig med alt jeg skal på tre timer. Åh, ja - jeg er forresten helt avhengig av å ha fine morgenkåper med matchende tøfler til, da det ofte er arbeidsantrekket. Er ikke denne fra Natura nyydelig? Kjøpte den da jeg var i Màlaga for noen uker siden, og den ble fort en favoritt. Da jeg fant disse matchende tøflene til på Zara Home klarte jeg faktisk ikke dy meg. Sammen lager de fantastisk morgenharmoni! Pssst: naturabutikkene har masse fint og miljøvennlig, og ikke minst støtter de mange gode saker med pengene vi bruker i butikken. En flott butikk med gode verdier som det er verdt å ta en titt innom.

Håper dere og får en effektiv og kreativ dag! Vi skrives senere <3

a big cup of
"get shit done"
from
​Kremmerhuset

.. i love it when the coffee kicks in and I realize what an adorable bad ass I'm going to be today ..

Liker

Kommentarer

Mariejuliussen
Mariejuliussen,
inspirende innlegg☺️ Er helt enig, er det rot rundt meg er det rot inne i meg🙈 Ha en fin kveld! nouw.com/mariejuliussen
coolandcomfy
coolandcomfy,
Så koselig å høre, tusen takk! Ha en fin kveld du også <3 nouw.com/coolandcomfy
charlottev
charlottev,
Fine bilder! Er helt enig, haha 😊 nouw.com/charlottev
coolandcomfy
coolandcomfy,
Tusen takk! <3 Haha, godt å høre at det er flere av oss 😊 nouw.com/coolandcomfy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229