tea time o'clock

Contains affiliate links

Før jeg begynte å drikke kaffe, sverget jeg livet mitt til te. Jeg drakk te med detox, te for å sove bedre, te for å slappe av, te for å våkne.. Det ble altså en del kopper te i løpet av en dag. I etterkant når jeg tenker tilbake på min lille tetid tenker jeg ofte over hva som egentlig er i de posene, og hvor det kommer fra. Pukka har vært en stor favoritt i alle år - men da jeg fant Clipper på Rema 1000 for et år tilbake, ble pukka fort byttet ut. Clipper er "fairtrade"-merket og de bleker ikke teposene sine! Noe man kanskje aldri tenker over at blir gjort en gang, men de fleste teposer går gjennom en masseproduksjon hvor teposene skal bli shiny og hvite - som vil si at de får i seg masse kjemikalier og giftstoffer som vi senere drikker med varmt vann over.. Ikke veldig godt for helsa, med andre ord.

Siden har Clipper vært en favoritt her i hus, og for litt siden gikk jeg til innkjøp av to nye. Organic "Love me truly" og organic "snore & peace". Begge er gode på smak og gjør meg avslappet og rolig. Jeg pleier å drikke en stor kopp ca rundt to timer før jeg skal legge meg, og jeg mener det, de siste dagene jeg har sovet som en engel etter å ha inntatt "snore & peace"-teen før leggetid! Haha, kanskje det bare er placeboeffekt, men det er uansett deilig å sove skikkelig godt hver natt. "Love me truly" har jeg drukket et par ganger kun for kosens skyld, og den smaker helt himmelsk av lett kanel.

Teene kan dere få tak i her, hvor dere og kan lese om fairtrade-merket og teposene de har - eller så kan dere titte innom en nærRema 1000 butikk om dere skal ut og handle litt mat i dag. <3

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Related posts