​Är sommarlovet redan över..? 

​Hejsan alla läsare! 

Jag märker att jag tydligen inte varit så bra med att uppdatera här på bloggen. Men nu ska det ändras. Då jag ska skriva en massa blogg inlägg nu om vad som har hänt under detta sommarlov. Lite sent.. men något kommer ju ändå upp på bloggen.. eller hur? Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll vänner!

Idag fick jag reda på vilka jag kommer vara i grupp med under Japan resan den 6/4.

Jag kommer vara med Jesper, Eric, Isac, Max och Anus och vi ska förbereda ett tal och senare hålla det för kommande möten med eventuellt japaner. Det var kul att få reda på det.

Dessutom har jag spenderat dagen med att studera för min engelska presentation, fastän jag har mått illa och nästan stupat på tuppen. Jag vill seriöst försöka hålla mig hemma på Torsdag eftersom jag är rädd för att faila på matte provet pga, förkylningen och att hosta ihjäl mig under presentationen. Men jag måste kämpa för jag vill få det gjort och sedan spendera kvällen hemma hos Ellie med mys och asiatisk mat.

Som sagt jag ska plugga imorgon för matte provet och träna lite på engelskan och på Torsdag ska jag kötta sönder. Nu kör vi bröder.


Likes

Comments

Hejsan kära läsare! Eftersom alla hjärtans dag är nära så ska jag dela med mig av min favorit shippning.

Det är alltså Kylo Ren x Rey ifrån Star Wars: The force awakens. Dock har paret fått väldigt mycket kritik eftersom många tror att Rey är Lukes dotter. Vilket skulle betyda att Kylo Ren och Rey är kusiner, men som sagt det är inte canon just nu. Det betyder att jag kan shippa Reylo så mycket jag vill without regrets. Själv anar jag att hon har någon koppling till Obi-wan kenobi eller någon annan mäktig person.

Men som sagt detta handlar om Reylo. Fastän Reylo får massa hates så är det en stor grej på tumblr, vilket jag älskar. Deras förhållande är love and hate, dark and light. Men varför kan man shippa just dessa personer frågar många mig. Jo, om ni såg filmen så såg ni säkert hur Kylo lackade bäver när han fick veta att en tös hade varit sed tillsammans med the bb-unit.

Därefter när han möte henne i skogen och använde hans starka force på henne. :') Så föll hon ned till marken medvetslös men Ben aka. Kylo fångade henne direkt och bar henne i hans famn till skeppet. FASTÄN han kunde bett en Stormtrooper att göra hans jobb.

Senare i the interrogation tog han av sig hjälmen framför henne och var allmänt sensuell och gick lätt på henne. Det kan man se om man jämför med Poe, han blev torterad. Men Rey använde också sin force, men det blir ju bara finare när båda använder sin force mot varandra, eller vad tycker ni? ;')

OCH när gick till möte med Snooke...och när Hux kom och klagade på att Kylo sa bla och Kylo did bla, han ville ha kvinnan och inte the bb-unit. Det var underbart för Ben Solo's ansiktsuttryck var kärlek på högnivå, han såg ut som en hundvalp som inte fått sin mat. Ville krama honom ok.

Men det är inte allt mina vänner! När han dödade sin far (Han Solo) så kollade han upp på Rey. ((((Baee wtf sadist eller????))) Sedan sprang han ut i skogen och hade sin lightsaber fight med Finn och Rey men... när Rey var som svagast och Kylo kunde gjort slut på henne. Då drog han sig tillbaka och sa ´´you need a teacher, I can show you the way to the force.´´ Asså wat?? You can be my teacher. ;')

Menmen, Rey var badass och gav honom ett sår i fejan som kommer hemsöka honom i de andra filmerna. Så det betyder att han alltid kommer tänka på henne. (Or I hope so) Baes <3 Nämen, nu ska jag lägga mig och sluta fangirla. Godnatt på er kära läsare och hata om ni vill.. men jag älskar detta.

Här nedanför har ni en Reylo Fan Video som är skit bra gjord. Cred till dig DarknessEternity91

Likes

Comments

Alla hjärtansdag är nära, har ni tänkt köpa något? Eller kanske göra något romantiskt med eran pojkvän/flickvän?

Det kan vara lite svårt att hitta på något att göra för din älskade eller köpa någonting. Men här kommer några tips till er! Alla är inte likadana så dessa tips kanske inte passar just er.

Vad kan man köpa?

1. Kitchpro choklad fontän

2. Bio biljetter till Deadpool

3. 50 Nights of Naughtiness

4. Rosor och massvis av choklad

5. Romantiskt rosglas

Alla dessa prylar kan ni hitta på: http://www.coolstuff.se/ (förutom biobiljetterna)

Vad kan man göra?

1. Spendera kvällen hemma med en mysig film i soffan. Köp hem mycket skräpmat och mys hela dagen. (Kanske förekommer lite netflix N chill)

2. Gå på bio tillsammans och tillbringa kvällen åt en mysig romantisk middag ute.

3. Gå ut på en promenad och tala om gamla goda och troligtvis romantiska minnen. Sedan mot kvällen kan ni tända ljus och mysa i sängen tills det leder till något mer intimt.

4. Spela bord-spel där ni socialiserar er lite eftersom TV och film kanske inte är det bästa alternativet. Ibland blir elektronik lite för mycket och ibland behöver man ta en paus ifrån det och göra något socialt. Dessutom är det bra för el-räkningen och bra för både psyket kroppen.

5. Bjud över några vänner med sina pojkvänner/flickvänner och ha en dubbel dejt/trippel dejt. Då ni kan gå ut och bowla, äta på restaurang (mcdonalds, burger king och MAX gills inte) eller bara chilla hemma och göra något roligt tillsammans.

Likes

Comments

​Hola!

Idag på spanskan hade vi som uppgift att analysera dejting annonser och vi själv fick skriva en. 

Jag hittade på en eftersom det blir roligare. Detta är min dejting annons fast översatt ifrån spanska till svenska. 

​Annons

​Hej! Jag heter Juan och jag är 26 år gammal. Jag söker efter ´´nya vänner´´ ;') i åldern 46-69 som bor i Afganistan eller Spanien. Jag vill att mina vänner ska vara roliga, sociala och spela dator spel som exempelvis, CS:GO och är en weeab. Dessutom ska HEN hänga på 4-chan. Själv är jag mycket involverad i politik och jag älskar Donald Trump. Jag har blå ögon, svart krulligt hår, abs och jag är het. Adda min kik: xX_juan420quickscope_Xx


Njut av annonsen och ha en trevlig kväll amigos! 

Likes

Comments

Tjenamors!

Idag har jag för det mestadels pluggat matte. Jag är glad att jag äntligen förstår något tack vare mina fantastiska vänner som hjälpte mig. Tack Oliver, Adam och Julia <3

Sedan har jag spenderat min dag på gymmet och köttat. Det blev ben/arm dag idag som nu har gjort mig helt slut. Imorgon på skolidrotten ska jag spendera idrottstimman med att göra benövningar.

Nu ska jag spendera resten av kvällen med att kolla på ´´Minami-kun no koibito´´ och njuta. Har två episoder kvar på serien så detta kommer bli blödigt. Kollar dessutom på en taiwanesisk serie som heter ´´Moon River´´ dock har jag 6 episoder kvar på den men jag ska fortsätta kolla på den nästa vecka.

Mot våren kommer jag troligtvis göra en youtube video på mina ´´Top 10 Japanese Series´´ vilket jag hoppas ni kommer ta er tid med att kolla på! Men nu ska jag njuta av söndagskvällen, vilket vi alla bör göra. Godnatt och ha en ljuvlig kväll.Likes

Comments

Tjena mors!

Idag har jag varit lite seg pågrund av migrän.
Det jag ska göra nu är att chilla tills det är över och sedan studera matte. Urgh.

Hatar matte men aja, man lär ju ändå sig vad som en skillnad på en cirkel och en triangel.

Ha en bra dag, Therese ut.

Likes

Comments

Hejsan kära läsare!

Idag var en ljuvlig fredagsmorgon med mycket plugg och lite verksdag. Solen sken och fåglarna kvittrade inte .. Eftersom de är säkert i Afrika pga, kylan. Brrrh..

I skolan hade vi en härlig historia lektion med vår fina lärare. Vi diskuterade och analyserade gamla människor som ex. Hitler, stalin (stalin var skit snygg som ung) och Marilyn Monroe m.m.

Efter lektionen blev jag chockerad av min lilla vän som skulle överraska mig. Hennes namn är Eva. Vi satt oss ned och studerade, hon studerade invandring i Sverige och jag studerade inför provet. Jag var verkligen otaggad men ändå taggad inför provet. ~

Sedan fick jag veta att jag har ett nytt fan i Evas klass som tydligen gillar mig. Det är trevligt att bli accepterad ibland må jag medge.

När det var dags för provet köttade jag så det luktade bacon. Jag hoppas det gick bra, men vi får se längre fram hur det ser ut. Därefter stack jag till stan med mina homies och sedan hem.
Hemma pluggade jag engelska och skrivande. Vilket var bra eftersom jag blev klar med båda uppgifterna. Yay!

Nu ska jag ta och sova eftersom dagen har varit lång. Hejdå och puss och kram individer.

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen därför insisterar jag att det ska handla om gårdagen.

Igår spenderade jag hela dagen i skolan eftersom jag skulle vara närvarande vid öppethus. Det kom väldigt många människor som var intresserade av det humanistiska programmet, vilket var kul. Under tiden fick jag reda på att jag kommer gå i en ny skola i Tokyo under Japan resan. Ingen har tidigare gått där så jag kommer vara den första som upptäcker skolan och dess hemligheter. Jag ska göra mitt bästa för att representera Tumba Gymnasium.

Men jag är inte säker på vart den ligger, men det ska jag ta reda på. Troligtvis ligger den i Shibuya och ifall jag kommer gå i skola och bo där kommer jag skrika,

Nu ska jag sticka iväg till gymmet och senare plugga japanska hela kvällen. Vi hörs!

Likes

Comments