Exploring

Move to california a go to museums

Hey hey! Denne helgen har vært så lang, og jeg føler ikke jeg har fått tid til å ordentlig sette meg ned med hverken blogg eller sosiale medier i det hele tatt! Nå har jeg endelig landet i senga (lørdag kveld) med "Confession tapes" på Tven og Starburst godteri ved siden av meg, og tenkte å dele noen bilder fra vårt lille museumbesøk i går. Haha, husker at før jeg flyttet hit, så så jeg for meg at jeg skulle dra på museumer og andre artsy steder hele tiden. Well, not exactly the reality... Uansett gøy å få litt inspirasjon på en fredag, når biletten er gratis og det ikke er noe annet å finne på :D

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Thoughts

«Just chop it off» sa jeg. Ikke det at det vare så veldig lagt fra før av, men den lille lengden jeg hadde var så og si død uansett.

Det var første gang jeg har vært hos en frisør på Gud vet hvor lenge. Jeg liker ikke å klippe meg. Jeg hater det faktisk. Helt siden jeg var liten har jeg (og vi, for du kjenner deg sikkert igjen) fått presset på meg det faktum om at langt hår er det aller peneste uansett hva. Har du ikke langt hår, så er du rett og slett ikke pen nok, du mangler noe. Jeg har aldri hatt langt hår, jeg har alltid bare kunne drømme om det. Jeg har kjøpt pakker på pakker med hair extentions som egentlig bare har gjort meg mer irritert på meg selv når jeg tar de av og ser hvordan jeg egentlig ser ut.

Jeg skulle ønske at i dag, når frisøren gjorde sine underverker med saks, føner og krølltang, at jeg skulle føle meg fin nok. At jeg kunne tenke; dette er jo finere enn når jeg har på extensions. Men jeg gjorde ikke det.

Her sitter jeg med dette korte nykrøllede håret. Får kommentarer fra flere venner på Instagram om hvor fint det var, rettere sagt hvor «søtt» det var. Jeg skulle ønske jeg kunne ta det til meg, men så er det akkurat som en liten djevel sitter på skulderen min og sier at "jeg hadde jo vært mye finere med hår til magen" og "de sier det bare for å være hyggelig".

Jeg gir inn til denne ideen samfunnet har laget om at langt hår er uten tvil det aller vakreste, og jeg hater at jeg gjør det, men jeg kan ikke la være.

Haha, herregud, så mange følelser rundt en liten hårklipp. Jeg tror jeg er klar for en ny uke, så jeg kan stupe ned i bøkene og distrahere tankene litt.

Likes

Comments

Outfits

T-shirt Brandy Melville // Shorts LF // Shoes Unionbay // Jewelry Forever 21

Likes

Comments

Exploring

Hooters

Hey ho! På søndag tok jeg og roomien min Salma turen ned til The Pike, som er et super koselig område ved brygga her i Long Beach, for vindu-shopping og lunch. Som dere ser på tittelen ble vi ikke særlig fornøyde med servicen på Hooters, restauranten vi spiste på. Dette er nemlig en slags sports-bar der konseptet er at jentene går i super korte shortser og flørter seg til tips (i følge ryktene). Da vi ankom reagerte vi fort på hvordan vi ble behandlet av jenta som skulle servere oss, det tok 10 minutter før hun faktisk kom til bordet vårt for å servere drikke. Da vi enda ikke hadde fått bestilt og vi så at gutte-bordet som kom etter oss allerede hadde fått maten sin, vurderte vi sterkt å dra, men med sulte mager ga vi ikke opp håpet. Etter ca. 50 minutter ved bordet fikk vi endelig maten og heldigvis gjorde den opp for litt av den dårlige servicen, men. fy! Anbefaler ingen (spesielt jenter) å dra til dette stedet igjen! (som dere sikkert ser på utrykket mitt på første bilde haha)

Det ble uansett en veldig fin dag, med ekte "turisting" rundt ved vannkanten etterpå - og selvfølgelig ei litta photosession!

Har du noen gang vært på Hooters? Eller andre erfaringer med super dårlig service?

Likes

Comments

Exploring

 Cruising LB

Hei alle fine. Plutselig var det helg igjen a gitt - tiden fly virkelig når man har det bra, og det føles utrolig godt! I dag (lørdag) fyller min Egyptiske roomie 21 år, og som dere sikkert skjønner er det en ganske big deal her borte, siden det er da man endelig blir "voksen". Selvom både Salma og jeg allerede har opplevd "Det store tallet" før, siden det er 18 i så og si resten av verden ville vi jo gjøre litt stas på henne. Vi leide derfor en Duffy boat og kjørte rundt i kanalene i Long Beach, mens vi feira 21 åringen. Ettersom jeg var den eneste som faktisk hadde tatt på et ratt på en båt før ble jeg kjapt kaptein, så det ble en relativt rolig fest på meg, noe som egentlig passet meg veldig bra haha!


Likes

Comments

Det er sikkert flere som kjenner seg igjen her; jeg kjeder meg, alle bloggene jeg pleier å følge er sjekket, alle sosiale medier er gått igjennom og lysten til å shoppe sniker seg innpå meg. I det siste har jeg hatt en obsession med Ebay når dette skjer. Hva er vell gøyere enn å shoppe de mest tilfeldige (og i min mening veldig essensielle ting) til bare noen dollar eller mindre? Ja, det tar jo fort en måned eller to før man faktisk får det, but still!

Jeg tenkte å vise dere mine beste Ebay kupp fra den siste tiden (måneden). Noen av tingene har nok blitt borte, men jeg har prøvd å legge inn link til de tingene jeg fortsatt fant link på!

Makeup Brush Cleaner Pad $1,38 // Black Marble Pop Socket $2,40 // Eyelashes "real mink" $2,98 // Artificial Peony Bouquet $2,99 //
Half Pink Half Marble Pop Socket $0.99

Anbefaler da er jeg de være!

Honey T-shirt $8 // Girl Power T-shirt $8

Happy shopping!

Likes

Comments