Header

Jag har gett upp på det offentliga bloggandet och har nu skapat en öppen men privat blogg. Det gör alltså inget om någon läser, jag kommer bara inte att skylta med den.

Men ni som känner att ni står mig nära och vill läsa om mitt liv i ett djupare perspektiv så skriv till mig på Facebook.

Tack för mig Nouw ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördag innebär gottedag! Eller ätardag om man ska säga så, haha. Idag blev det pizza på Montecristo, det var så himla gott, och nu när vi ska hem så ligger det en påse godis och väntar på mig... ;) Lördagar är för mig en belöning efter allt slit under veckan, och då unnar jag mig något lite extra. Nu har jag gått ner 2,6 kg på mindre än två veckor, jag siktar på att ligga under 70 kg innan nyår! :)

Unnar ni er något extra på lördagar? :)

Likes

Comments

Idag är det fredag, eller om man ska vara petig så var det igår då klockan är ett på natten nu. Jag kände att jag ville klämma in ett inlägg nu, men som sagt i föregående inlägg så kanske jag är ganska så inaktiv fram till onsdag. Men jag publicerar när jag känner att jag kan och vill.

Idag har vi byggt pepparkakshus, och det blev riktigt coolt faktiskt. Jag är inte direkt en konstnär när det kommer till pepparkakshus, men det är kul att pyssla med något. Jag var nära på ett par utbrott när inte "limmet" ville samarbeta med mig, men det gick tillslut. Med lite envishet så går allt... ;) Pepparkakshuset får stå fram till julafton, och sen ska det käkas upp, nam nam! :)

Likes

Comments

Hej på er! Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat sedan i måndags, Nouw har krånglat, och jag har tyvärr haft fullt upp denna vecka, så bloggen har inte varit prioriterad direkt. När jag känner att jag vill sätta mig och skriva lite, så kommer något annat upp och det blir inte av. Jag väljer därför att ta en liten paus till antingen på lördag eller onsdag, går nämligen på lov på onsdag och har inget mer att stressa över, bara ta det lugnt.

Jag känner inte att jag kan leverera några bra inlägg just nu, och därför tar jag en liten paus tills jag har tid och möjlighet att blogga ordentligt igen. Vi hörs snart, take care! :)

Likes

Comments

Då var dagens pass avklarat, idag blir det ingen promenad för min del då det har kommit en hel del snö inatt, så idag fick det bli gymmet för min del. Rumpa och mage fick det bli medan resten av fritidsledarna spelade innebandy, jag kan inte köra på grund av handleden, plus att jag är extremt bollrädd.

Men men, nu ska jag snart fräscha till mig och ha lunch, sen väntas lektioner fram till 15:15. :)

Likes

Comments

Imorgon drar Musikhjälpen igång, och så även mitt efterlängtade Musikhjälpen-projekt på folkan! Jag fick idén i somras om att jag skulle starta ett projekt i musikhjälpens anda, men jag har i flera år velat starta upp ett eget projekt för Musikhjälpen. I år är det temat "barn är inte till salu", och det handlar i år om att samla in pengar för att motverka och förebygga barnsexhandel. Veckan består av ett flertal evenemang och aktiviteter, och jag är så nöjd med hur veckan har blivit upplagd! Det ska bli spännande att se hur mycket pengar som vi lyckas skrapa ihop till Musikhjälpen.

Jag har under hela projektprocessen haft citatet "ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra något", och det tycker jag är ett viktigt budskap att ha med sig. Imorgon drar det igång, jag är både förväntansfull och lite nervös. Men detta kommer att gå superbra, det är jag helt säker på! :)

Jag "snickrade" ihop två bössor, gillar min kreativitet! ;)

Likes

Comments

Snart är 2017 slut, vilket betyder att vårterminen kommer att gå i rasande fart och helt plötsligt är det dags för att ta examen och flytta till Göteborg. Idag kommer jag att skicka ut min första jobbansökan för sommaren, då de flesta tjänster inom fritidssektorn blir tillgängliga i augusti månad, det behöver inte alltid vara så, men det är bättre att söka sommarjobb för att sedan tacka nej än att stå utan.

Jag tänkte idag söka till någon av tjänsterna på Liseberg, det verkar vara lätt att skapa nya relationer där igenom också, så för mig låter det väldigt bra som blir nyinflyttad. Så idag blir det att skicka iväg den första jobbansökan! :)

Idag blir det också att ta en promenad, läsa i en av våra studieböcker, jobba inför den kommande musikhjälpen veckan och jobba med bloggen. Så det blir mycket att göra, men det är roliga saker, så det är helt okej för mig! ;)

En bild från dag ett i Jämtlandsfjällen. ❤️

Likes

Comments

Nu har ännu en dag i livet gått, och det är snart dags att krypa sig till sängs. Kvällen har bestått av god mat, en halvt kapad tumme, godis och film tillsammans med Andreas och Simon, det var mysigt och välbehövligt. Ingen promenad idag, utan idag valde jag att bara vara. Det tycker jag att jag gjorde helt rätt i! :)

Imorgon står en promenad på schemat, blir nog kanske en 6 kilometers promenad skulle jag tro, och jag tror att jag ska gå upp på Garpeberget och ta elljusspåret, helt klart skönare underlag än att gå på asfalt.
Vad tycker ni är bekvämast underlag för promenader? :)

En fråga till er som bloggar på Nouw: Hur i hela friden godkänner man kommentarer från Nouw's spamfilter för kommentarer? Många fina kommentarer hamnar där, och jag kan varken godkänna dom eller markera dom som "inte spam". Tycker att det är väldigt tråkigt, jag har haft mycket problem med buggar både i mobilen och på datorn med Nouw, väldigt tröttsamt, hoppas att det löser sig snart.

Nu ska denna donnan lägga sig och se fram emot veckans bästa söndag!
Godnatt på er!

Hittade denna bild från i somras när Andreas försökte sig på en bikinifitness back pose, jag tycker att han lyckades bra, haha ;)

Likes

Comments

Denna kvällen gick som planerat, not. När jag och Andreas lagade mat så skulle jag peta ur en avokadokärna ur själva avokadon, kniven fick inte upp kärnan och valde istället att "snärta" upp rakt emellan tummen och pekfingret. Jag hamnade i total chock och blev helt hysterisk. Trodde helt ärligt att tummen hade trillat av, men så illa var det inte. Nu har jag lite ont, men jag vart nog mer rädd än vad skadan vart.

Kvällen är absolut inte förstörd, men efter chocken så fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk. Så nu ska vi kolla på film och njuta av att det är lördag med lite godis och snacks, jag är helt klart värd detta! :)

Likes

Comments

Då var dagens promenad avklarad. Det blev en mysig men kall promenad tillsammans med Andreas. Vi gick inte den vägen som var tanken då jag fick ont i knät som jag haft problem med tidigare. Men sträckan vart inte speciellt annorlunda, det var bara annat underlag. :)

Nu har jag halvdäckat i sängen och Andreas ska laga lite kyckling och sötpotatis till mig, min man är bäst! :') Senare ska jag till en vän och ta det lugnt och njuta av att det är fredag! :)

Likes

Comments