Hej Vill bara säga hejdå! orkar inte mycket mer nu! så tar å slänger in handduken! hoppas ni har de bra! RIP,Cat'a'strofic

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag sitter här nere i skolans gemensamma utrymmen och fördriver min ensamhet, då man inte har något vettigt att sitta i på rummet utan bara får ont av stolen och sängen blir man totalt förstörd om man sitter i den å tittar på plattan eller en film på datorn, visst de blir man i stolen med då den är för liten för stora mig inget ordentligt ryggstöd...

skulle behöva fråga om en fåtölj stol som fungerar gör om inte är min rygg totalt förstörd efter ett år här. Men vill inte vara en pain on the butt å klaga eller tjata på dem om detta, värsta fall får jag försöka skrapa ihop pengar för att köpa in nått till rummet, måste hur som göra något då min kropp börjar göra redigt ont i då man inte ligger eller sitter bra om dagarna, å man kan bara stå en viss längd sen tröttnar man, skrivbordet är löjligt lågt också på rummet då det är ett väggmonterat enhet och måste då sitta under fönstret. sigh

bleh bleh bleh så va Conny bleh han vill bleh sitt liv i bleh, dagar veckor månader har nu passerat sen jag fick en ordentlig kram vilket är något som jag får grov jävla störd panik över... kan ingen hålla om mig i sin famn å krama åt :*(

  • 206 Readers

Likes

Comments

Hej du.... ja vart ska man börja någon stans tro...

1, hostan har nu varit i mitt sällskap i över en vecka och jag börjar ledsna ordentligt på den. haft min antibiotika kur och denna vidriga host medicin men värkar inte som de riktigt har hjälpt så måste nog uppsöka läkaren/vårdcentralen igen.

2, jag är så förbannat trött om dagarna för kan inte sova och då man lyckas sova så känns det som att man inte sovit något ändå, typ som jag alltid fastnar i rem sömnen eller nått rent sagt orkar inte vara trött mer så en sak till att kolla upp med läkaren

3, är så infernaliskt uttråkad om dagarna, spel världen tilltalar mig inte så mycket längre, och skolan är typ bara förmiddagar så blir mycket tid att spilla efter skolan. vadan ska man hitta på känner inga här som man är välkommen hos eller som vill träffa mig typ samma visa i stockholm de fanns där men ingen ville, försöker å försöker men aldrig nån respons från den andra parten så klart jag slutar försöka till Slut,

4, är i ett djup oro ibland över hur de ska bli efter skolan är Slut snart redan gått halva tiden i skolan och känns inte som man åstadkommit något, men har lite läs/skriv uppgifter som ligger å gnager på mig då det är svårt som fan för mig att klara av denna nivå de vill att man ska göra. sagt de flera gånger att ja har en lucka på typ 7 år inom svenska etc å borde plugga mellanstadiet version av ämnena typ, fast detta är gymnasium nivå de är skit jobbigt å lärarna lyssnar inte på mig då ja försöker säga till dem att de är inte min starka sida. blir frustrerad ledsen och nedstämd för vill göra bra från mig men de är så jävla jobbigt med svenska å skriva, läsa...

5, funderade i helgen på att kanske återta idén om att skaffa en bypass operation för jag verkar inte kapabel till att gå ner på egen hand utan de går ner 2 kg sen upp 3 ner 3 upp 2 ner 1 upp 4 etc etc. men ser lite problem med det från mina ögon om man nu krymper magsäcken så mycket då kommer ja visst gå ner i vikt men om jag nu som det är dricker up till 6 liter vätska om dagen ibland å ändå fortsätter att vara törstig, hur ska de då gå när man max får i sig en en och en halv deciliter per gång i magen?

6. nobbad som jag visste jag skulle bli vet inte varför jag försöker ibland att hitta en tjej då jag alltid hamnar automatiskt i friendzone, blir mer å mer så att jag känner att totalt ge upp hoppet om att hitta någon att dela livet med, få ha en familj med, att få ge min kärlek till i rösten av mina dagar. universum har nog en plan å den involverar att jag är ensam, har jag nått stort call här i livet som kommer bli min död så att jag ska vara så osynlig som möjligt och ensam så ingen sörjer då jag lämnar denna existens? jag skiter fullständigt i om jag har ett sexuellt förhållande jag vill bara ha nån att älska som också älskar mig som jag kan få krama om pussa kanske å bara njuta med. men för var dag/månad/år som går tappar jag mer å mer tron att de kommer hända mig..

7. veckorna går och snart kommer höstlovet vilken mardröm 10 dagar utan något att göra här ute i skogen måste måste hitta nått att göra som ens student ekonomi håller för dessutom, bio kan vara en sak men det är typ 3-4h aktivitet av de 240 sen minus 50 timmar för sömn kanske då lämnar mig med en 185 timmar att göra något med.. vill inte sitta och glo i väggen så länge. Sen ska vi inte tala om hur jag fruktar jullovet som kommer.. där man från den 19:e december ska hitta på något fram till den 12:e Jan typ.... uuuuursh. .. :( gråter redan jul å nyår ensam ute i skogen hurra. vill Heller inte inkräkta på någon högtid genom att fråga om nån vill ha mitt sällskap över högtiderna, men skulle verkligen vara något jag skulle uppskatta enormt få känna värmen å kärleken som oftast är där för folk på julen,

8, de är rätt skönt att skriva av sig såhär ibland på bloggen men visst skulle behöva ventilera en helvete massa saker som man definitivt inte orkar skriva utan då önskat man hade en vän som man kunde prata med som även vill lyssna på mig även om det kan vara totalt random samtalsämnen nån som inte är känslig å så när de kommer till vissa samtalsämnen man håller så mycket inom sig i alla fall gör jag det så skulle verkligen behöva en vän som vill lyssna på mig. De kan vara vem som bara den inte dömer för vad som kan cirkulera runt i min skalle ibland som jag måste få ur mig.

9, även om jag ser skolan som något dåligt så är det ändå inte så dåligt med tanke på min bakgrund så gör jag ändå rätt bra ifrån mig, går bra i matten även om de var typ 7 år sen jag använde det så går det ihop med xminusnollplusdelatirotenur. och ja självklart är keramiken och sömnad de roligaste på veckan, naturkunskapen är på andra plats, sist har vi definitivt svenska och religion, nästa termin blir definitivt historian de sämsta haha, lät upp bilder på mina keramiska konstverk på Facebook men postar några bilder här också.

10. finns några få personer som jag skulle göra vad som för att få vara med. Nu och det är den bästa å underbara Jacqueline samt den bästa Katja så ja saknar er var alldeles för länge sedan vi umgicks, skulle gärna vilja dra till gymmet med Johan eller bio med Johanna eller konversera med Mariel eller umgås med universums bästaste syssling Camilla å hennes underbara syster Selma, man ska inte favoritism/favoritisera på någon något några men Jacqueline, Katja, Camilla, Selma, Mariel, Johan, Aggie . är de som ligger högst i min värld och i mitt hjärta alltid finnas, är mer än tacksam ni finns i mitt liv även om vi inte ses dagligen eller att vi bor många mil ifrån varandra så tänker ja på er dagligen älskar er.

11. måste snart planera vad jag ska ta vägen efter Mullsjö då de finns ingen idé eller något som gör att jag ska återvända till Stockholm, hög stress, dåligt med jobb, mentalt nerbrytande storstad, men bosätta sig i Jönköping skulle vara något eller så drar man lotto å drar nån helt random plats på kartan? måste hitta hem so to speak, vart mitt hem är vet jag inte men de är då inte i stockholm.

  • 212 Readers

Likes

Comments

vedervärdiga ensamhet... så deprimerande tråkigt... så infernaliskt jävla ....... aaah tar och lämnar denna värld nu.
  • 218 Readers

Likes

Comments

Avskyvärde hosta! har nu hostat känns de som non stop sen i söndags! så nästan en vecka min hals gör så ont att det är sjukt! vill inte mera :( 

Likes

Comments

Hej ni som läser min blogg!

förlåt för de opassande inläggen som jag har postat tidigare!

Hur som jag tänker göra något dumt för orkar inte mera. då min medicin inte hjälper så tänker jag nu bara sluta ta den! vet att man måste trappa ner för annars går det åt helvetet! men har inte ork för att trappa ner i typ 5-6 månader... så tänker helt enkelt bara sluta ta mina Citalopram nu och hoppas ni finns där som stöd för mig då jag hört man kan bli väldigt nedstämd och deprimerad om man slutar tvärt! men hoppas som sagt ni finns där för mig som stöd... kommande tiden!

idag är det den 14/9 2014 och det är valdag! så efter jag har haft tvättstugan så ska jag ta mitt arsle å promenera bort till vallokalen för att göra min röst hörd för första gången! dags att byta sida! låt oss kasta Alliansen i papperskorgen ;)


Jag har börjat bli lite småförtjust i en tjej här i mullsjö hon är så vacker å fin. söt å allt. vi får se hur det artar sig i framtiden <3 :)

skulle inte säga nej till att få hålla om henne ge min första riktiga puss till henne <3 men som sagt vi får se hur de går. hamnar nog bara i friendzonen men det är helt oki man ska vara god vän med sin partner :)

Likes

Comments

Hej du som läser detta hoppas att du mår bra jag kommer försöka dra veckans lopp för dig ;) nu. I måndags hände inte mycket de var en dag i skolbänken med intressanta ämnen i Naturkunskap och samhälle. atomer och periodiska systemet o grejer!

tog de mestadels lugnt då jag efter helgens bravader var invalid i benen kunde knappt gå utan att de kändes som nån högg med kniv i fötterna och med yxa mot smalbenet. . . benhinnorna är paj. . . pga av påfrestningarna under en kort period.

tisdag vart en kort dag då min lärare var sjuk så slapp hela eftermiddagen. men min granne och vän sandra mådde inte bra över huvud taget så följde med henne till läkaren. där hon fick lite medicin och så.

onsdag var nog en av höjdpunkterna i veckan då vi har en halvdag i keramik som lektion. vilket är jävligt roligt måste jag erkänna. Denna gång gjorde jag två olika små lådor med lock och så målade jag en tidigare skapelse. :) ni får bild då dem är klara och glaserade.

torsdagen börjar med matte vilket jag älskar! men har lite luckor i matten som måste läras men så fort jag ser de en gång går de skit lätt fick lite knep i huvudet när det kom - × + - före ett tal. då Ehh var typ men blir de minus minus plus? men aah så tog å försökte lära mig hur man såg vad som bestämde vad i typ en

-2(5x+6)(4x-5) =

så ska ha nu i fortsättningen matte från 08:40 till 14:25 varje torsdag! ! blir awesome. måste uppnå Matte C och är på papper matte A men de är ju inget svårt med matte för mig kan bara inte alla regler och alla sätt i huvudet men så fort jag ser de så går de undan med talen.

på torsdags kvällen så beslöt jag mig att skriva ett inlägg om mig på Facebook där jag äntligen vågar min ur garderoben och berätta öppet art jag är bisexuell / homosexuell att jag då drömmer om en Transexuell partner eller androgyn kille eller vanlig tjej går ju men de är jag nog i botten hellre vän med men kommer det en tjej som vill ha mig som partner så tänker jag inte rata det måste ju bli av med oskulden nån gång ;) haha Ne min kärlek finns där ute nån stans och han/hon kommer när hon/han kommer så bara ha tålamod.

fick i alla fall en mycket positiv respons på det från vänner och familj . vissa som antingen inte sätt inlägget eller som då inte vill se det.

Är dom rädd att jag ska förlora kontakten med min älskade syssling hon betyder så oerhört mycket för mig men vet att hon har lite problem med bisexuella och homosexuella så får se hur det blir.

fredagen var tråkig början på livsåskådning och svenska. sämsta ämnen som kan läsas haha .. majoriteten av grannar och andra internatare har åkt bort över helgen så är lugnt här..

är själv för mycket uttråkad just nu finns inget att göra utan internet på dumburken . tvn har inga kanaler i de allmänna rummet. eller dvd så går inte att slå på en film. Och de är en tjock tv så ingen usb ingång... zzZZzz aja bara nån timme kvar sen somnar jag nog.

Bilder!

  • 267 Readers

Likes

Comments

dagen drog igång segt då klockan ringde 07.00 snooze gick på 5 gånger sen va de bäst att gå upp för att hinna äta frukost innan den första riktiga skol dagen drar igång med Naturkunskap. frukosten var yoghurt och två mackor. ett glas mjölk som tidigare vardagar :P kommer nog följa det så blir ingen upprepade gånger jag säger det.

dagen började vid 08.40 med Naturkunskap med läraren Ulf. mycket intressant vi prata om atomerna och grekerna. tiden det tog att komma fram till att det fanns en minsta del av allt. Att de inte är oändliga klyvningar etc.

sen rast innan det var en måndags info i aulan. om sånt jag blir frustrerad över att lyssna på.... hur grundläggande inloggning till datorer å skit ska göras haha är på så mycket högre nivå än dennas skolas it ansvariga att de är skrämmande. är nog bra mer kunnig i området än 97% av eleverna här sorgligt nog.

sen fortsatte lektioner och jag hade Samhälle att se fram emot nu. där vi bara prata om politik. liberalism socialism etc etc gud så tråkigt men kämpa på och försökte så gott ja kunde att snappa upp vad läraren sa.

lärde mig för första gången vilka partier som finns haha..

C . V . S . KD . FP . SD . MP . M

nailed it!!!!

***** **** **** **** **** **** ****

sen lunch då vart de smarrigt isterband med stuvad potatis och sås rödbetor å sallad. Mmm mhm mm så gott de var. bild nedan

**** **** **** **** **** **** **** *

projekt/läx läsning timme stog nu på schemat men inga läxor har givits än så vi fick lyssna på våran klass lärare som berättade om hur det med namn efternamn mellannamn tilltalsnamn fungerade. I nu då och vad som var populärt då och nu etc etc

sen var dagen slut yaay har avklarat 1 dag i vecka ett av 38 veckor eller nått sånt. :-)

på Internatet så satte jag mig ner med Sandra och Maja och spelade kort. först vanligt kort spel sen nått annat som gick ut på att bygga högar 1-12 och bli av med alla sina kort

sen vart de dags för middag. middag var sallad å grönsaker med chicken bits och klyftpotatis och tzasiki oj de var också gott men smaklöst. som all mat här i skolan.

Efter middagen så skulle jag och Sandra promenera bort till Ica för att köpa hem lite saker till kylen :) vi stötte då på Mikael som hänge med oss . Då han skulle passa på att fota lite på vägen. då vi stannade till ofta så var de inte så farligt jobbigt för min rygg å fötter att gå i deras takt. vi skämtade å hade As roligt hela tiden både dit och hem. och jag tror jag fick mig en ny kompis (Mikael)

lyckades också närma mig några andra i klassen idag. De snygga brudarna i klassen . Jonna. Emma. Linnea. och jorden är liten men linnea var visst vän med Benny min syssling såg jag sen på Facebook. haha

ja helt Oki dag måste jag säga sen att mitt huvud har varit i uppror till och från är Oki. mycket positivt idag som överstiger de hela.

**** X - rated ****

hatar Citalopram jävla skit medicin som gör en till en obrukbar vara för tjejerna haha inte för jag lär hamna där med någon av tjejerna här. Men att inte kunna släppa på trycket ibland lugna stressen och sänka blodtrycket med att spela på skinn flöjten är mycket frustrerande måste jag säga detta har jag haft nu i 8 månader. börjar bli jobbigt haha. jävla skit bieffekt från minna happy go go pills med Serotonin i...

******** **** *** *** ****** ******

när dagen kommer och jag ska bli MANN så kommer jag nog tuppa av vid första ingången


Ne nu är klockan tjugo i tolv så ska stänga ner och sova nu. Sov gott och godnatt på er alla som läser min blogg.

Ser ni mig?? Ja nej??


  • 300 Readers

Likes

Comments

"""Fan ta droger. cigaretter. alcohol"""

helt klart inget sammanhängande text här

man ska nog inte visa känslor för andra. Man blir bara ogillad eller så blir de bara Intresseklubbens ordförande antecknar flitigt utav det. eller så får det fel effekt mot vad .man hoppas på.

är en sån där som dom kallar friend zoned. där hamnar jag med alla kvinnor jag stöter på och är nog bra på att vara en sådan kille.

är nu 26 år och är fortfarande oviss om det här med förhållanden. har än inte haft nöjet att ha ett. har inte ens kysst någon än. Har i alla fall lyckats få kramat tjejer.

Jag har inte stora drömmar här i livet de är rätt simpla men ack så svåra att uppfylla.

vill hitta en tjej som jag kan få älska utöver allt annat i världen som jag kan säga till andra att hon är min och att få gifta mig med henne art få stå där och se när hon kommer gående ner för gången i sin vackra brudklänning <3. skaffa barn ihop. växa som människor tillsammans att bli gamla ihop. ha ett stadigt jobb jag vill inte ha nån karriär då jag vill vara där för min familj och fru. så mycket jag kan.

Jag är inte den mest attraktiva kille men önskar någon tjej kan se förbi ytan och se MIG... utsidan kan man ändra på.. men inte innehållet

kanske är min roll här i livet att vara en stötte pelare till andra. Och att jag ska klara det hela själv. Jag är en stark person men ibland skulle det sitta fint med lite stöd vid min sida.

Jag väger 175 kilo och har vägt 150+ de senaste 17 åren. har varit knubbig till överviktig sen 6 års ålder. har ofta tagit mat och onyttiga saker som tröst då man blivit mobbad för sin storlek vilket resulterade i en ond cirkel förstås. lite av min vikt kurva skyller jag på min älskade farmor för hon var för snäll då man kom varje dag i flera år och bad om pengar till snabbmat å annat men hon äskar bara mig. grund och botten är allt mitt fel.

I min värld är inte min mamma död utan hon fejka sin död som på filmer för att komma bort från mig då jag är de förgrömade mitten barnet. Jimmy min bror var första barnet vilket alltid är älskat sen kom jag. Efter att en bror innan mig inte lyckades. så var inte barn nr två som dom hade hoppats på. sen fick dom en till pojke men dom ville nog ha en tjej så dom fortsatte sen kom min lilla syster och då vart det så mamma hade sin dotter och pappa hade min bror. där stog jag I mitten I neutrala zonen helt ensam.

**varning**
borde kanske ta mitt liv. Jag har ingen betydelse här på jorden är en börda för min omgivning. Mänskligheten har de bättre utan mig. familj och nära och kära jublar då jag går bort

detta är bland annat saker min inre mobbare säger . hatar honom så fruktansvärt mycket. . .
men han är en del av mig som jag än inte har slutit fred med. vet inte hur jag ska hantera honom.
**varning över**

de har funnits tjejer som jag önskat jag hade fått älska vissa kom och gick i minna drömmar vissa har stannat kvar. älskar dem även om de aldrig skulle kunna tänka sig att älska mig tillbaka.

Men är glad dem har funnits hållt hoppet vid liv under årens gång. Då man har suttit i sin fortress of solitude
<3 Mariel
<3 Veronica
<3 Aggie
<3 Anna


de finns en tjej i Stockholm men hon är waaaay out of my league men hon skulle jag inte tveka en sekund på att älska om hon vill ha min kärlek. JENNIFER.

  • 300 Readers

Likes

Comments

Tänkte dra lite mer om gårdagen först dagen började med sovmorgon till 10 snåret därefter avnjöts en frukost bestående av lite frostis och mjölk.

sen hörde Camilla av sig och fråga om jag ville följa med dem till Godis fabriken såklart jag hakade på då jag inte hade något annat för mig. vi åkte dig runt 13.00 där jag vart carried away så jag köpte godis och annat för 120 kr vet inte varför för tycker inte om godis över huvud taget så ja där stog jag med typ 2-3 kg godis. aja sen rövade dom med mig ner till Jönköping för Kära Anne-marie ville bjuda mig på middag men vi vart tidiga så vi stannade på Eko hallen där jag fyndade 3 filmer och två sten tavlor men mycket bra motiv och text.

löd som följande.

Mamma.

Om du inte tror på änglar så har du inte mött min mamma.

då min mamma vart en guardian Angel för 14 år sedan så visste jag att jag skulle ha denna och att de ska pryda mitt hem. rest in peace my beloved mother miss you so much even if we did fight a lot. <3

andra tavlan.

Älskar dig.
endast du har nyckeln till mitt hjärta bara du kan få mig att känna det jag känner

jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig - du betyder allt.

Denna text kom mycket lägligt då jag igår (fredag) äntligen vågade öppna mitt hjärta för en tjej som jag har älskat de senaste 10 åren som jag kommer alltid att älska och finnas där för.
Hon må vara upptagen och gift med barn och har ett kärleksfullt hem. Jag är försen de vet jag. då jag inte tog tag om henne tidigare detta får jag leva med men kommer aldrig sluta att älska henne hon är något av de finaste snyggaste vackraste sexigaste hetaste snällaste sötaste och hennes skönhet Överträffar änglarnas utan tvekan. hon är rolig smart förstående helt klart den mest underbaraste kvinnan i universum hon är mer än perfekt på alla aspekter älskar henne för allt hon är och varit och ska bli kommer aldrig aldrig sluta drömma om att hon ska bli min att jag får vara den som gör henne sådär speciellt lycklig i livet. Att få hålla henne i min famn säga hur mycket jag älskar henne pussa och krama henne vara där för henne vårda och ta hand om henne i all tid å rum.

Vi har båda många år kvar av våra liv att se fram emot och jag kommer vara här den dagen vi båda kan och är fria för att äntligen älska varandra tills våra dagar är slut.

du är min största kärlek ingen annan tjej kommer kunna komma i närheten du äger nyckeln till min innersta kärlek.

Jag måste dock låta en bit av mitt hjärta söka kärlek på annat håll under tiden jag inväntar dig min älskling. alla djur på våran jord har samma behov att bli älskad och att älska någon.

...

aja efter eko hallen så åkte vi hem till Huluäng där det serverades God husmanskost av bästa kocken Bo Johansson han gör så god mat!!!
Fick till och med en matlåda med mig för söndagen <3.

Vid 21 åkte jag och Camilla tillbaka till Mullsjö det är så att Camilla är den absoluta favorit i mitt liv hon betyder väldigt mycket för mig är så glad att ha henne som min vän och syssling.
<3

väl hemma pratade jag lite med Anne-marie över telefonen om att kanske ta en Tim anställning på hennes jobb Danish Crown paketera kött i några timmar varje helg men sådana påfrestningar min kropps hydda på 175kg ca har på fötter och ländryggen så klara jag nog inte att stå och jobba i ca 10 timmar som läget är nu. så tänker på min hälsa och välbefinnande så tackade nej för nu.

sen pratade jag vidare lite med min dröm tjej innan jag somnade runt halv ett.

..........söndag. ........

dagen börja med en mardröm väckte mig men den glömdes bort då jag började prata med fröken speciell <3 .

sen så pratade jag med min älskade vän Mariel i Norge om att vi båda ska ta tag i det här med sött å onyttigt intag. så chipsen jag köpte igår åkte i soptunnan som sen slängdes i sopnedkastet och hon hivade sin choklad hon hade stolta vart vi över varandra.

sen for jag ut på en promenad runt Mullsjön tog en timme + var super mysigt och skönt att traska runt i sin takt och rensa samt tänka på saker i huvudet mitt. och många tankar handla så klart om henne. Men också de här med min hälsa min framtid jobb boende utanför Stockholm medans jag gick där runt sjön.

väl hemma så slog jag på mobil spelet och chattade lite som vart mer och mer. fick lite klarhet i saker och ting vilken fantastisk människa min vän Mariel är så smart får mig att fatta förstå. hehe hur som helst vart det snart middags dags så nu kom matlådan jag fick med mig igår fram och filmen The Green Lantern slogs på.

nu är filmen över och jag ligger här i min säng på Internatet och funderar på saker och ting skriver på bloggen etc.

tänker på ""Henne"" gör jag också hur hon har det hur hon mår hur de går för henne. hur jag önskar jag vore hos henne i detta nu kan inte sluta tänka hur otroligt vacker och allt hon är. Är så hemskt attraherad av hennes skönhet hennes kropp hennes inre och yttre.

är inte mer än människa har tyvärr tittat på för mycket porr i minna dagar det kan jag erkänna men aldrig har jag kommit över nån som får mig att gå igång som hon. Hon är definitivt den sexigaste snyggast het som tusan. sen då hon har barn får hon titeln milf vilket inte gör saken bättre! ! <3

nu ska jag köra lite Kettlebell övningar och lyssna på musik. varva ner inför natten efter det. Kanske läsa lite ur min nya bok Hettan. :)

Imorgon drar skolan igång på allvar imorgon blir första gången på 6 år som jag sätter mig i en skolbänk för att lära mig något. ser fram emot det de gör jag :-) dagen börjar med Naturkunskap och samhälle. och dagen slutar med projekt.

  • 284 Readers

Likes

Comments