Header

Pre workout mat! Basmati ris, kyckling och Njie's otroligt goda freeno mango apelsin!

Varit völdigt innantiv det senaste men ska nu bättra mig, har varit sjuk under en längre period och har då inte känt nån motivation för att skriva riktigt. Men nu är jag frisk och efter maten så smälls det av ett Bröst/triceps pass på Hölsostudion!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kort skoldag idag vilket innebär att jag tränar tidigt idag innan rushen på gymmet kommer. Blev ett litet snack som Pwo nu innan passet, blir nog att träna rygg och bröst idag! Vad kör ni idag? 💪🏻

Likes

Comments

Idag var det ben som kördes och var ett riktigt bra pass faktiskt! Inledde passet med 5x10 i böjen och sedan 4x6-8 reps i lårcurlen och därefter 2 övningar för baksida ben och vader mellan seten. Ett lätt och bra pass enligt mig, sköna övningar som ger skön värk dagarna efter. Skönt att benen äntligen börjar visa resultat efter hårt slitande, blir som ens egna motivationsboost! Precis ätit mat, pappa lagade kyckling, matvete och en chili-creme fraiche sås. (Skönt att bli lite bortskämd och slippa laga maten när man är hemma över lovet hehe..)

Ikväll ska vi se film och har självklart godaste snacket till det, Propud!!! (Kan va den bästa bilden jag någonsin tagit haha!!)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni är ett steg närmare era mål sen sist jag skrev ett inlägg!

Har varit uppe i Stockholm och hälsat på min syster och pappa och shoppat lite, fikat, gått på spa och givetvis tränat! Så fint här uppe i storstaden och utsikten från hotellet var riktigt bra måste jag säga. Man kanske ska bosätta sig här uppe nån gång vem vet? Gå min utbildning till Pt där tro? Framtidsplaner är alltid kul att tänka på men hur som helst blir det mycket träning vart jag än bosätter mig!

På tåget hem så hade jag packat med mig kvarg, min favorit bar och Star nutritions nya "Best Protein Water" med päronsmak. Drickan var inte alls så god men kan vara en smaksak från person till person, tyckte att man upplevde att man blev helt slät i halsen. Baren som är min favorit med smaken "Chunky cookie dough" var som alltid himmelsk god. Tågresan var 2 timmar så strax innan vi var framme så åt jag den för att fylla på med lite protein.

Skönt att vara hemma igen och imorgon väntas ett benpass på Gym22.

Hoppas ni får en bra kväll!


Likes

Comments

Har varit inaktiv ett tag då jag haft väldigt mycket skolarbete att göra och det tagit över lite och jag försökt hitta lite inspiration till om vad jag ska skriva om här på bloggen egentligen! Har iallafall fortsatt att träna på riktigt hårt och ska försöka blogga minst lika hårt här! Bjuder på en suddig mobilbild där toalettljuset var på min sida haha, från mitt senaste ryggpass då jag hade fått hem ett paket från Myprotein.com med lite nya träningskläder bland annat linnet på bild! Grymt skönt tyg och gillade färgen och att linnet var "longline". Hoppas att ni tränar på hårt därute och kämpar mot era mål.

Likes

Comments

​Vart inaktiv återigen här, har en väldigt stressig vecka med ganska så mycket i skolan så det ligger tyvär på prio 1! Men nu så kände jag att ett inlägg behövdes göra mellan pluggandet inför prov. Körde ett riktigt bra armpass idag, var länge sedan jag körde känns det som. Inledde med dips och sedan ett par övningar på triceps och i slutet biceps. Var många kompisar från skolan där idag så blev längre än väntat då man blir ganska lätt pratsam haha. Vad körde ni idag? Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

Likes

Comments

Hej på er igen!

Har tyvär inte kunnat skriva på ett bra tag och inte hunnit med det riktigt då jag verkligen haft massvis att göra. Varit på konsert mina klasskompisar höll i, tävlat i Göteborg med vårat band och kört bil en hel natt. Men nu är jag tillbaka igen och haft en riktigt bra dag med ett suveränt träningspass! Vad körde ni idag? Själv körde jag ett benpass innan skolan då jag från och med idag börjar 12:20 varje måndag. Så drog i mig en matlåda kyckling och ris, bra diet nu när man snart ska börja slipa på formen!

Likes

Comments

Hej på er!

Gick i skolan från 8-9:30 idag vilket var helt underbart att sluta tidigt haha! Efter skolan så åkte jag och fikade med några kompisar som en perfekt Pwo inför ett axlar/triceps pass! Pssaet gick bra och energin var på topp, slänger nuni mig en matlåda med inget bättre än Kyckling, sötpotatis och en hel avokado💪🏻 Vad ska ni träna idag?

Everyday counts

Likes

Comments

​Viktigt att få i sig sina vitaminer på morgonen för att hålla sig frisk. Precis ätit frukost som bestod av det ni ser på bilden, en äggmacka och en skål med arlas yoghurt kvarg. En helt okej frukost enligt mig, hoppas ni får en bra dag! :) 

Likes

Comments

Då jag fått förfrågan om att skriva lite om hur mitt träningsupplägg ser ut, vad för övningar jag kör och även vad för kosttillskott jag använder mig utav så svarar jag självklart glatt på det!

Till att börja med mitt träningsupplägg så är det för nuvarande väldigt fritt och gjort efter det jag känner är mest rätt för mig just nu. Den största fokusen ligger på att få med alla muskelgrupper per vecka, vissa 2 dagar i veckan och att verkligen känna att man får kontakt med musklerna, strikta repetitioner och riktig fokus helt enkelt. Jag tycker att man ska köra precis så som man själv känner att det unnar en, att forma sin fysik precis som man vill ha den och inte bli påverkad av vad andra tycker (det är trots allt en själv som ska vara nöjd).

Så till mitt träningsschema:
Pass 1: Ben & vader.
Pass 2: Axlar & mage.
Pass 3: Rygg & biceps.
Pass 4: Bröst & triceps.
-------Vila-------
Ordningen på mitt schema är inte av någon speciell anledning utan mest vad jag var sugen på att köra när jag skapade schemat. Anledningen till att jag det så konkret är så att jag alltid vet vad jag har kört och ska köra, kan vara lätt att glömma av ibland.

När det kommer till vilka övningar man ska köra så är det helt personligt från individ till individ, alla gillar olika och alla kommer tycka att övningarna tar på olika sätt. De övningar jag kör är alltså INTE något man måste köra just för den muskeln, utan bara de som jag föredrar mest.

Benpass: Viktigt att värma upp innan, här är övningar som förekommer under mina benpass:
-4 set squats. (första)
-4 set lårcurl.
-4 set hamstring curls.
-3-4 set benpress.
-3-4 set raka marklyft.
-4 set vadpress

Axlar:
-3 set militärpress (första)
-3 set stående flyes
-3 set upprätt rodd
-3 set sittande axel lyft (lutad framåt, baksida)
-1 Dropset axellyft

Rygg:
-4 set pullups (första övningen)
-4 set skivstångsrodd
-2 set kabelrodd
-5 set latsdrag
-2 set pullups (avslut)

Biceps:
-4 set Hantelcurl
-4 set skivstånscurl
-2 set pullups

Bröst:
-3-4 set bänkpress (första)
-4 set incline hantelpress
-4 set flyes
-3 set kabel-flyes
-3 set armhävningar

Triceps:
-4 set dips (första)
-4 set pushdowns
-4 set tricepextensions
-2 set kickbacks

Mage: (Favoriten)
-3 set hanging side swipers
-3 set hanging legraises
-3 set hanging legraises tårna upp till stången man hänger i

Så här ser alltså ungefär allt jag kör ut, självklart med variation emellanåt men här detta blir en väldigt bra sammanfattning på vad man kan köra. Om man inte vet hur alla övningar går till eller vilka dom är så kan man gå in på http://www.muscles.se/styrkeovningar/ där man kan se alla styrkeövningar som finns, hur tekniken är och tips för dem! Rekommenderar er att kolla om ni känner er osäkra på något, bättre att göra rätt från början.

Sist men inte minst, kosttillskott. På marknaden finns ju för tillfället allt man kan tänka sig, massor att välja på och man lockas till att vilja ha allt haha, iallafall jag. Jag har provat många olika kosttillskott och lärt mig därefter efter vad som just passar för mig och de resultat som jag vill ha. Så dessa använder jag för tillfället:

Protein: Star nutrition - Whey 80 (Mintchoklad)
Aminosyror: Pro supps - Aminolinx (Passionsfrukt)
Kreatin: Creakong (monohydrat)
Pwo:
5% - Kill it (Lemon-lime)

Så ja, dessa 4 är de jag använder mig av för tillfället och planerar på att fortsätta på ett tag framåt. De är kvalitativa kosttillskott, med goda smaker som ger mig allt det som jag behöver för att känna att allting känns bra och att min styrka och muskelmassa ökar. Tillägger att jag bara använder mig av Pwo'n vissa dagar, beroende på hur energin känns innan och för att om man kör Pre-workout dagligen så kommer effekten av den bli mindre.

Jag hoppas verkligen att jag med detta inlägget svarat på efterfrågan som fanns men också gett er som läser kanske lite nya ideér för träningen och inspiration. Jättetacksam för kommentarer om vad ni tyckte om detta inlägg!

Idag var det bröst som stod på schema och det blev ett riktigt bra pass så slänger upp en bild från "standard flex spegeln" på en snabb sidpose. Vad körde ni idag?

Likes

Comments

Instagram@connorhansson