Jakke // Top // Taske // Sko // Bluse

Hey girls. Lige pt har mange butikker sommersale, jeg har specielt holdt øje med mangos sommersale, da de har nogle fede items, man bare gerne ville have. Jeg har dermed lavet en collage med de ting jeg har kigget på fra deres sommersale. Jeg er ihvertfald helt vild med jakke.

KNUS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

HEYO! Jeg har BIG NEWS guys. Jeg har nemlig genoprettet en bruger på hvisk, som er en side hvor de sælger nogle lækre smykker, de er også begyndt at sælge lidt tøj og accesories. De har nærmest lige ændret deres hjemmeside så nu er den meget federe end før. I kan tjekke min hvisk-side ud HER jeg har allerede lavet nogle opslag.

KNUS

Likes

Comments

Endelig var det godt vejr i Danmark igen. Solen skinnede og det var bare dejligt at være udenfor med veninderne. Nogle tidspunkter på dagen kunne godt være et hedeslag for mig, men det klarede jeg mig igennem (hehehe)

Knus

Likes

Comments

1/Skjorte ZARA 2/Bukser NELLY 3/Bluse NA-KD 4/Bukser TOPSHOP 5/Top TOPSHOP 6/Nederdel NA-KD

Hey girls. Her for tiden er der startet mange trends op, men den JEG især lægger mærke til er ternede items. Der er mange, som går med det ternede bluser, nederdele eller bukser og jeg synes at det er en mega fed trend fordi man ikke har gået med det førhen. Jeg ejer dog ikke nogen ternede items ENDNU men jeg er dog helt vild med nr 1.

Knus

Likes

Comments