Vissa vill ha ett "Tumblr" feed på Instagram, och vissa vill inte.

Jag är en av dem som vill ha ett Tumblr feed, men jag kan aldrig bestämma mig om hur det ska se ut. Jag har säkert raderat och lagt ut nya bilder minst 100 gånger för jag blir aldrig nöjd med mitt tema och filter. Igår så bytte jag filter, vilket innebar att jag tog bort alla mina bilder och och la ut typ 12 nya med ett nytt filter, och det va inte ens 5 sekunder i mellan alla bilder, nej jag skulle lägga ut alla på en gång. Men idag så ångrade jag mig igen och tog bort allt IGEN. Jag gjorde om ALLA bilder och tog några nya bilder och fick ÄNTLIGEN till mitt egna Tumblr feed. Så nu är min ig complete.

Ni kan ju gå in och gilla alla bilder så blir jag jätte glad<3

Instagram: co.ri.se

xx

Bye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är nog världens bästa bloggare, jag menar jag uppdaterar bloggen varje dag och håller den aktiv. Eller inte haha...

Nej men nu har det varit ett jävla uppehåll igen, jag är verkligen dålig på att blogga haha men jag gör mitt bästa. Det är ju bättre att det kommer ett inlägg istället för inget, eller hur? (;

Men vad har hänt medan jag inte uppdaterat? Inget särskilt om jag ska va ärlig, bara masa skit skola och läxor osv. Vi va dock på utflykt med klassen så de va najs, jag fick tillbringa lite tid med min pojkvän och det galgar man ju inte på.

Jag och en vän kollade på skräck film på kvällen när vi va på utflykt och det va as läskigt haha men sen så kollade vi på dumma mej 3, dock somnade hon 10 min in i filmen så jag stängde av och vi gick o la oss haha.

Min pojkvän åkte till Spanien idag och kommer inte hem förens om en vecka o de e ganska sad men ah haha.

Skolan är helt okej, nackdelarna är att jag fått underskåp och jag har typ problem med mina knän så det gör typ as ont varje gång jag ska ta nått ur skåpet. Hela klass 9 är 42 stycken så rektorn har delat in oss i 9A och 9B, jag är i 9B och det är några av mina vänner som går i 9A så jag träffar inte dem så jätte ofta så det är synd. Sen det värsta, 9A har en lärare som heter Lena som mentor means vi i 9B har en lärare som heter Gunilla som mentor och hon o jag går inte ihop, asså jag avskyr henne. Hon går mig och fler i min klass på nerverna, så det e nog det värsta haha men annars så e det bra (:


Från o med nu ska jag FÖRSÖKA att uppdatera bloggen mer (har jag sagt i varje inlägg) men nu menar jag det faktist haha


xx

Bye!

Likes

Comments

Hej, Det är kul att i mitt först inlägg så sa jag att jag skulle ge bloggandet en chans. Det har nu gått 1 månad och jag har fortfarande inte lagt ut ett inlägg eller nått, och det har hänt massor av saker jag kunde ha skrivit om. Men det gjorde jag ju såklart inte.. Jag skäms när jag säger att jag ska göra en sak och så gör jag det inte haha, det är många som säger att jag ska uppdatera min blogg oftare osv och vissa vill till och med att jag ska börja med Youtube, men så länge jag inte kan hålla min blogg uppe så tänker jag inte hålla på med Youtube igen.

Jag kan ju berätta lite vad som hänt under denna månad då jag varit inaktiv här. Jag har mått as dåligt bland annat pga min depression och jag har skärt mig igen, men det va ett tag sen och jag har hjälp nu, jag kommer prata med Kuratorer, BUP och doktorer sen när skolan börja vilket är om bara 5 dagar så jag har stress pga av det. I söndags mådde jag skit, på kvällen fick jag panikattack efter panikattack och låg och grät på golvet, jag svimmade näsan pga att jag inte kunde andas och jag fick inget syre. Men bland allt detta skit så har jag blivit tillsammans med en kille jag vet jag haft känslor för, men som jag inte vågat inse då han är min bästa vän. Men nu är han min bästa vän samt min pojkvän vilket känns jätte bra då jag blir glad när jag är med han och han finns vid min sida när jag mår dåligt osv, många finns vid min sida när jag mår dåligt men ni fattar va jag menar haha.

I måndags mådde jag dåligt eftersom att jag mådde så dåligt i söndags, och jag ville bara ligga kvar i sängen o gråta. Jag hade bestämt med några kompisar o min pojkvän att vi skulle träffas på måndagen men när jag vaknade så sa jag att jag ställer in och att jag inte ville träffa nån idag., Jag berättade oxå för mamma att jag hade mått dåligt i söndags och att jag har ingen lust att göra något på måndagen. Hon ville att jag skulle gå ut och ta frisk luft osv men jag ville bara ligga i sängen. Min pojkvän övertalade mig tillslut att jag skulle följa med ändå, för vi skulle till havet. så jag följde med och jag är så glad att jag gjorde det för annars hade jag fortsatt må dåligt. Dem fick mig att tänka på annat och jag är så tacksam att ha sånna vänner som får mig glad<3

Idag (Onsdag) va jag och mamma i Visby och jag hat köpt lite skisspapper och skisspennor m.m så nu ska jag sitta och skissa o rita lite. Det blev ett väldigt långt inlägg men jag va ju tvungen att berätta allt ni missat ;)

<---- Följ mina sociala medier! Dem finns till vänster <3


xx

Bye!

Här var vi vid havet. Jag badade dock inte, men det va fint <3

Likes

Comments

Hellu!

Idag har jag, min bästa vän Robert o hans vän Kalle varit och badat. Det va jätte kul, Casper kom dit senare och höll oss sällskap, vi gick sen hem till Robert och badade lite i hans pool och Bubbelpool.

Casper och Kalle gick hem sen och jag o Robert gick till hans rum o kollade på youtube. Det har varit en jätte mysig dag och jag önska att jag aldrig åkt hem för då hade jag fortfarande haft ett leende, men nu sitter jag i tårar pga att jag mår dåligt osv. Önska jag kunde berätta vad men det går inte.

Bilder på där vi badade finns längre ner!

See ya'll soon!

bye bye

Likes

Comments

Hellu!

Såå jag tänkte ge det här med att blogga en sista chans ,och denna gång börjar jag med en helt ny blogg.

För lite mer än en vecka sen så va min vän Isabell hos mig och hon stannade hos mig i fem dagar, det va jätte mysigt att äntligen få träffa henne för jag har saknat henne så mycket<3

Vi badade i havet det va första gången för mig att bada i år så det va kul. Vi åkte en dag till Visby och åt på Espresso House och vi åt choklad cheesecake med hasselnötter och drack en frappino med banan smak som jag inte trodde skulle vara god, men till min förvåning va den god (:

En dag gjorde vi typ ingenting, så vi bestämde oss för att kolla på en skräckfilm och jag personligen är så åtkomlig av sånt så jag dog typ men det va kul, senare på kvällen blev vi sugna på Ben&Jerry's så vi tog min penny board och åkte/gick till coop i Klintehamn, och så visade jag henne runt osv och då såg vi solnedgången så jag va tvungen att fota den<3

Det finns så mycket mer att berätta men jag hinner inte det nu, på min Instagram finns det massor av bilder från dem dagarna hon va här. I sidofältet finns alla mina sociala medier så gå o ta en titt (:

See ya soon!

Bye

Likes

Comments