Att ta droger...vad tycker ni om det? Hur känns det? Flyger man?

Jag måste erkänna att har provat, och i vissa mån tyckt om det. Men är det accepterat, för oss alla människor, att i en stund kunna känna sig hög. Verkligheten blir ljuvligare, färgerna starkare och maten godare. Ljuden smeker mina öron och jag är mycket mer än vad jag är. Känner ni igen er?

Om inte, antar jag två saker. Antingen är ni emot allt sånt, och vill aldrig. Då kanske ni inte relaterar och behöver på så sätt inte läsa det här inlägger. Nummer två, så är ni fega och har aldrig vågat bli höga. Då kanske ni kan läsa vidare och se vad det här inlägget påverkar.


Jag vet inte riktigt varför vissa har modet att prova att vara höga första gången. Jag antar att det kan vara den gamla vanan att vilja fly från något. Jag ville fly mina problem och verkligheten, när man är hög blir kroppen lättare och man svävar, en bra verklighetstillflykt.

Sedan stannar vissa i ett beroende, men inte av droger, utan av verklighets flykten. SOM JAG

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi pratade om allt och ingenting. Om feminism, om våra liv, om politik och våra favoritfilmer. Jag kände mig mer och mer bekväm med honom. Jag kunde inte äta min kladdkaka eftersom jag märkte hur han ibland kunde titta på min mun (mina läppar) och det gjorde mig nervös. Efter nästan 3 timmar var vi tvungna att avbryta dejten då jag behövde gå hem. Han följde med mig till stationen och där gav han mig en puss på kinden. Efter några minuter fick jag ett meddelande från honom där han tackade för en bra träff och att han ville veta mitt namn...I 3 timmar hade vi helt glömt bort att tala om för varandra vad vi hette, tyckte det var lite kul.

Några veckor senare träffas vi igen för en 2:a dejt och den här gången var det i en fin italiensk restaurang. Vi samtalade återigen väldigt länge om allting. Han var säkert ganska ensam i vardagen då han inte var i förhållande och hade ett viktigt jobb. Själv var det fascinerande för mig att prata med en vuxen man på sättet jag gjorde. En blanding av saker jag undrat, saker han lär mig, sexuell spänning men samtidigt ett bekvämt laddat samtal.

Därefter gick vi vidare till ett hotell med en cool bar. Vi tog en drink och pratade helt ärligt med varandra. Vad ville vi få ut av det här? Vad händer med kärlek? Det slutade med att han var väldigt tydlig med att han helst inte ville att detta skulle leda till en kärleksrelation (pga ålderskillnaden) vilket var en lättnad för mig då det var problematiskt i mitt huvud. Han gillade vår kemi, och var övertygad om att kemin kan vara starkare om man fortsätter till nästa nivå- sex.

Det skrämde mig, men samtidigt var jag så attrahaderad av honom att jag nästan kunnat slänga mig över honom på plats. Han följde med mig till stationen, vi gick i armkrok och fick de roligaste blickarna-vilket jag älskade. Den här gången följde han med mig ända till tåget, och vi väntade på mitt tåg medan vi planerade vår nästa träff. När tåget kom, visste jag att nu skulle det bli fysiskt. Han lutade sig mot mig, tog tag i mitt huvud och kysste mig. Vi hånglade i vad som kunde kännas som 1 timme. Sen var jag tvungen att avbryta kyssen för att snabbt hoppa på tåget. Han vinkade av och sedan satte jag mig ner med fjärilar i magen. Det var sista gången jag såg honom.

Likes

Comments

" Jag fruktar att få känslor"

För några veckor sen blev jag medlem på sugardaters.se, med hoppet att hitta mina drömmars sugardaddy. Den Lana del Rey ständigt sjunger om i sina vaggande låtar eller den som man kan läsa om i fiction-böcker. Vit-aktigt hår med djupa ögon, stora manliga händer och ett ansikte som tydligt markerats av åren.

Jag hade gjort en bucket-list med mina 2 vänner om att utföra olika saker som att t.ex. begå ett brott, tatuera sig eller i mitt fall, skaffa en sugardaddy.

På bara några dagar var min inkorg full med olika meddelanden från olika män. Vissa kommenterade mitt yttre och försökte smickra mig, andra skickade långa fiction-meddelanden av vad de skulle göra med mig (för att få mig upphetsad) och andra gick bara rakt på sak och ville ge pengar gentemot sex. Jag kände att jag behövde vara tydlig med vad jag ville...trots att jag inte riktigt visste. Jag skrev något i stil med:

"Jag söker en man som vill testa nya saker, kan hålla intellektuella konversationer, och vill ta hand om mig bättre än vad jag kommer kunna göra själv..."

Direkt fick ett meddelande från en karl som skrev: "You had me at intellectual conversations.."

Jag vet inte varför han skrev på engelska men jag svarade i alla fall ganska snabbt och vi började skriva flitigt. Till slut kollade jag på hans profillbild (jag vill inte dömma efter yttre direkt) och såg att han var väldigt charmig, bar en kostym och hade ett vänligt lèende. Jag insåg snabbt att det var antingen han eller inget. Så vi bestämde att stämma en träff en fredag förmiddag på "Brunch".

Jag var den pushade mest för att träffas men ändå började min mage vridas åt alla håll. Jag var nervös...

Nervös för vad som skulle kunna hända. Att det var en fälla, en polis som ville stoppa eventuell prostitution, eller att han inte var den han sa sig vara, att han var en våldtäcktsman och mördare...listan var lång.

Jag drack kaffe och energidricka för att kompensera för de 2 sömnlösa nätter jag haft. Det slutade med att jag fick ett mini-hjärtstopp och svimmade i 3 sekunder.

Allt detta låter så himla dramatiskt, men jag och min bästis kom fram till att det var vanligt med att vara nervös, särskilt i dessa omständigheter. Vi skärpte min säkerhet, slog på min plats-info, kom överrens att jag skulle höra av mig under och efter träffen osv.

Fredagen kom och jag hade fixat mig som jag kunde. Jag var lite sen och äntligen var han framför mig.

Lite kortare än vad jag förväntat mig, men fortfarande ganska så mycket längre än mig. Han hade vardagliga kläder ( i mina drömmar skulle han ha kostym på sig) och bar på sitt vänliga lèende. Vi gick in i cafét, jag ville ha chai latte och kladdkaka, han tog kaffe och croissant, vi slog oss ner framför varandra och påbörjade vår dejt, som skulle vara i nästan 3 timmar. ..

Likes

Comments

Jag skapade bloggen för några minuter sen för att jag kände att jag behövde en plattform för att skriva av mig. Jag har alltid gillat idén av e-dagbok och har redan en blogg här på nouw.com, därför kände jag det var lättast att börja med att skriva här.

Min plan är att ha dokumentation från olika saker jag testar i mina unga år. Jag forskar, och skriver av mig om olika känsliga ämnen jag tycker är viktiga. Poängen är inte att ha läsare, en publik eller kommentarer. Poängen för mig är att få orden ut på något sätt, och kanske varaktiga.Likes

Comments