Så er tiden kommet til en update.

Inden længe bliver kost samt nyt træningsprogram sat igang. Der har jeg fundet de 2 skønneste mennesker, som skal hjælpe mig i form. De står bag Team4all Danmark. som jeg er så heldig at være en del af.

En af dem er Cathrine Moesgaard. En super sej og ikke mindst, stærk ung kvinde på 22 år - Med hele 9 konkurrencer bag sig, hvor hun har vundet flere af dem, både i Danmark og udlandet. Med hende er jeg ikke i tvivl om, hvad hun kan gøre for mig.

Jeg mødte Cathrine for ca. 1 måned siden, og af en eller anden grund, blev jeg draget til hende med det samme! Så meget, at vi i det private er kommet en del tæt på hinanden. Faktisk, er jeg begyndt at kalde hende for "lille søs".

​Jeg har fuld tillid til hende, og glæder mig utrolig meget til at arbejde sammen med hende.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey you.

Efter mange overvejelser sidder jeg endelig her ved tasterne, og skriver mit første blog indlæg. Det havde jeg ALDRIG troet, at jeg ville komme til at gøre. Wow! Eller hvad man nu siger.

Er lidt nervøs. Mit hjerte banker, og 1000 tanker kører rundt i mit hoved. Er der mon nogen derude, som vil følge min rejse? Det håber jeg. Håber virkelig, at jeg kan inspirere, bare en enkel person til at kæmpe sig videre her i livet, frem til hvad de ønsker og drømmer om. I mit tilfælde er det vejen frem imod mit livs bedste form.

Okay, here we go. I skal lige vende jer til at, der ryger engelsk udtryk ud en gang i mellem. Men det går nok, håber jeg på.

Men hvem er jeg overhovedet? Jeg er en 34 årig kvinde, som oprindelig kommer fra Iran, men er opvokset i Danmark, Fredericia for at være helt præcis. Jeg kom til Danmark for 32 år siden sammen med resten af min familie. Far, mor, bror og en søster, som efterfølgende blev født her. Til daglig bruger jeg det meste af min tid på at træne. Mange vil nok mene, at jeg bruger alt for meget tid på det, men det er altså blevet til min helt stor passion i livet.

Min passion for styrketræning startede for 5 år siden. Inden da, havde jeg prøvet lidt af hvert, men blev først forelsket i 2013. Jeg må indrømme, at jeg faktisk blev forelsket med det samme, og har været hooked lige siden. Det gik hurtigt hen og blev mit liv, MIT UNIVERS.

Likes

Comments

Instagram@commited2fight