Week 42

Plans

MÅNDAG

Skola från kl 8.10-13.10, när jag kom hem packade jag upp min packning jag haft i helgen som spenderades hos min fina pojkvän. Sedan lagade jag mat, tvättade och hade en myskväll!

TISDAG

Idag hade jag en läkartid på morgonen för att ta reda på vilka läkemedel och behandlingar jag behöver för att må bättre och komma ur min depression. När det var gjort ansåg att jag det inte var lönt att dra till skolan för att vara med på 2 lektioner, så har bara stannat hemma. Har varit riktigt seg idag men lyckades ändå gå en promenad, duscha, ta bilder och redigera dem. Snart ska jag äta, sedan vika lite tvätt och krypa ner i sängen framför en bra film och prata med Elias.

ONSDAG

Skola från 8.30-15.45, sedan ska jag direkt hem för att förbereda för min första redovisning i samhällskunskap, något mer är inte planerat än så länge.

TORSDAG

Skola från 8.10-15.45, när jag kommer hem ska jag bädda rent, städa mitt rum, packa inför helgen då jag återigen åker till Elias över helgen.

FREDAG

Skola från 8-10-11.20. Efter det blir det att vänta en stund i stan innan jag åker hem till min kompis Smilla. Kommer antagligen sätta mig på ett café och plugga lite inför nästa veckas prov i psykologi när jag ändå har dö-tid. På kvällen/natten drar jag hem till Elias.

LÖRDAG

Lördagen är ej planerad än, men blir väl att plugga och bara spendera tid med Elias. Vi hittar väl på nåt, annars blir det en mysdag!

SÖNDAG

Söndag är också en dag som jag kommer ta som den kommer, har inget speciellt planerat.

  • Plans

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229