Catch up

Lifeupdate

Hejsan på er!

Ja vad ska man säga? Det var ett tag sedan jag var inne och kikade här! Jag har i ca 2 veckor varit inne här och kollar runt lite då och då, och blev så sugen på att starta upp bloggen igen. Dels för att jag själv blir mer motiverad till att ta tag i saker i mitt liv genom att vara aktiv här, men också för att sysselsätta mig. Vardagen är ganska grå och dyster just nu, upplever jag. Så vad passar inte bättre än att pigga upp sig med detta? Det har ju hänt en del saker sen sist.

  • Jag har börjat gymnasiet. Först började jag handel- & administrationsprogrammet, sedan testade jag på ett par linjer och bytte tillslut både linje och skola. Nu går jag samhälle beteende kriminologi, och tänker stå fast vid det. Det har varit mycket krångel och ångest kring skolan som fortfarande håller i sig, så just nu försöker jag faktiskt bara stå ut och ta en dag i taget.
  • Jag har snart varit tillsammans med världens finaste kille (!!) i hela 6 månader. Jag spenderar mesta av min lediga tid med honom, vi träffas mest på helgerna men vi pratar i telefon heeela tiden haha. Genom hobom har jag också fårr lära känna många nya människor vilket jag är såå tacksam för.
  • Jag har blivit diagnostiserad med depression 2 gånger, en gång i vintras vilket resulterade i att jag började på en medicin som hjälpte mig såå mycket. På senaste har det kommit tillbaka och jag äter nu medicinen igen och väntar på att det sakta ska bli bättre. Detta har lett till att jag isolerar mig och blir helt utmattad av sociala situationer, och jag klarar inte av att umgås med många. Detta är något jag vill skriva mer om eftersom att jag tycker det är ett så viktigt ämne.

Detta inlägget är menat som en liten catch up (kanske mest för min egen del?). Nåja, jag tänker dra igång bloggen igen och kommer uppdatera när jag har lust.

Ha en underbar dag, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229