5 tips till att få höstkänsla

Inspo, Tips

Det är i mitten på oktober redan och skolan och jobben har satt igång för längesen. Det börjar bli riktigt kallt och regnigt ute och löven faller till marken. Men vad är inte mysigare än hösten? Här nedan är 5 tips som garanterat kommer få dig att få höstkänsla!

1. Hösttrender är de snyggaste trenderna, enligt min åsikt.

Jag ÄLSKAR alla dessa varma, stickade tröjorna, alla snygga hoodies och koftor, alla snygga boots, stövlar och kängor! Att matcha tillsammans med en snygg väska och röda/orangea/gula färger på naglarna, en höstig sminkning med röda läppar. LOVE, LOVE, LOVE!

2. Vad passar inte bättre en kylig, regnig och seg dag? Precis, film-maraton.

Det finns såå många olika filmer, serier, program och videor på youtube som man kan passa på att se. Mys ner dig i soffan tillsammans med en varm dryck. T.ex. kan man ju börja med att kolla igenom sina prenumerationer på youtube. Sen finns det hur många program och diverse, som helst att se. Några tips är "Andra avenyn", "Beck", "Wallander", "Outsiders", "Riverdale" som är riktigt bra!

3. Unna dig något gott, eller något du tycker om att göra.

Det är lätt att tappa gnistan nu på hösten eftersom att det är så mörkt och tråkigt väder för det mesta, även skolan och jobbet kan dra ner på humöret. Glöm därför inte att va snäll mot dig själv! Ta fram det godaste godiset tillsammans med en kopp te, varm choklad eller kaffe och sätt dig i soffan framför en bra film. Eller kanske ta ett bad?

4. Skapa en mysig miljö runt omkring dig.

Mycket tyg i form av kuddar, filtar och kanske gosedjur tar fram en väldigt hemtrevlig känsla. Sätt upp någon ljusslinga över sängen eller skrivbordet, och det blir genast bättre! Jag personligen älskar också att ha massa doftljus lite överallt som jag tänder då och då, supermysigt!

5. Vad gör precis allt liiiite bättre? Musik.

Skapa en egen spellista med massor av låtar som du tycker påminner dig om hösten. Här nedan finns "smakprov" på 5 av mina favoritlåtar nu till hösten!

Gillar

Kommentarer

myeditemma
myeditemma,
åhh vilket mysigt inläggnouw.com/myeditemma
Collezz
Collezz,
Åhh tack vad snällt! Kraamnouw.com/collezz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229