Hej allesammans!

Jag hoppas allt är bra med er! Vi tänkte bara säga att vi kommer bara lägga upp inlägg när vi gör något speciellt eller när vi känner för det. Vi glömmer ofta ta bilder och det är inte alltid högsta kvalitén på bilderna. Vi vill blogga och så men det är svårt att komma ihåg, jag hoppas ni förstår och att det går bra för er.

Och vi ska bara säga att vi antagligen inte kommer lägga upp mer videos på youtube och vi har tagit bort alla. Vår Instagram är förhoppningsvis borta och detta beror på att vi inte tycker dom blev tillräckligt bra. Man ska aldrig säga aldrig men vi båda tror inte de blir av att vi lägger upp mer, så vill ni fortsätta veta om vad vi gör så följ bloggen.

Och nu har vi jullov och snart är det julafton och så taggar vi 2k17!! har det så bra! <3

Skrivet av: Duva

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Uppdateringen har inte varit bra just nu och de beror ärligt talat på skolan. Vi har prov hela tiden och läxor på de. Det är en jobbig period för oss båda men de är privat. Vi kommer förmodligen inte uppdatera på ett tag men hoppas vi mår bättre snart.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag i skolan har vi haft ett matteprov som gick helt okej för oss båda, hoppas jag. Under hemkunskapen så fick vår klass i små grupper gå till skolsköterskan för att ta en spruta mot bland annat stelkramp. Jag som är rädd för sprutor var extremt rädd, men det gjorde inte ont och det gick på 2 sekunder. Så jag är stolt! På sista lektionen fick vi båda gå 40 minuter tider pga att jag skulle till tandläkaren, och jag ville ha med mig Duva. Efter det, gick vi till McDonalds i väntan på bussen hem. Dagen har varit bra även om det har hänt mycket!

Skrivet av: Colle

Likes

Comments

Q: Hur vet man vem som skriver inlägget?

A: I slutet av varje inlägg så skriver vi vem som skrivit inlägget, så att ni vet vem det är som skriver och berättar. Som ni kanske sett så är det Duva som skriver de flesta inläggen eftersom att min app krånglar när jag ska publicera inläggen.

Har ni några fler frågor så är det bara att kommentera, så svarar vi på dom så snart som möjligt!

Skrivet av: Colle

Bjuder på denna oseriösa bilden!

Likes

Comments

Grattis alla pappor på fars dag! <3

Likes

Comments