Skönhetsfel och vecka 22

Så klev vi in i gravid vecka 22 i torsdags. Snabba steg, så det känns som att man knappt hänger med. Skulle någon fråga skulle jag ha ett tveksamt svar eller behöva göra en snabbtitt i mobilen. Tänk att halvvägs förmodligen redan har passerat. Tiden går fort och det blir mer och mer verkligt. Framförallt synligt.

Fick även hämta hem vagnen i torsdags. Något lär ha hänt på vägen eftersom att det dröjde ytterligare två veckor mot vad de sagt. Tur är att vi inte har bråttom. Nu står den fint uppradad i vardagsrummet över helgen innan den får flytta ut i förrådet. Så fin och vi är supernöjda. Enda lilla pedant-felet är att den är en aning skev. Skiljer ca 1-1,5 cm på vänster och höger sida när man tittar på den rakt framifrån. Inget allvarligt och det viktigaste är att den fungerar som den ska. Det blir nog bättre med tiden. Vi är nog bara lite för noga.

Tog en tur till Babya med mamma idag för att titta om visningsvagnen såg likadan ut. Fick en förklaring av personalen att vi inte va de enda som hade påpekat det, men att Emmaljunga inte gjorde något åt saken. Kan tycka att det är förståeligt, men även lite dåligt. Som sagt hade det varit en större sak om det va något som rörde säkerheten. Men till ett visst pris så ska inte ”skönhetsfel” förekomma.

Efter det tog vi en tripp till stan. Härligt väder och många affärer att kika i. Införskaffade mig äntligen lite gravidbyxor och jag älskar verkligen att kunna ha jeans igen som går att knäppa. Hårsnoddar som stängning eller tights blir inte kul i längden. Tre par blev min investering. Tackar mamma för sponsringen när beslutsångesten kom fram. Inte alltid lätt att välja nyanser. Avslutade vår mysiga dag med en lätt lunch på Espressohouse.

Väl hemma fick jag slumra en stund innan vi skulle möta upp Daniels föräldrar på en pizza i Kumla. Sen hakade vi på till svärmors lägenhet en stund innan vi rullade hemåt. Blir så himla fint med renoveringen.

Imorgon blir det en förmiddag med fullt hus. Våfflor och förmiddagskaffe står på schemat. Njuter för fullt av att ha en ledig helg tillsammans med alla.

#emmaljunga #emmaljungasuperviking #emmaljungaviking #barnvagn #barnvagnsinspo #rullabarnvagn

Kram Anna

Gillar

Kommentarer