I helgen var vi i London. Älskar London i juletid med allt julpynt på gatorna och mysiga julmarknader!

Vi handlade en del på Primark och Mark & Spencer. Gick runt på olika julmarknader och bara njöt av omgivningen.

I Hyde Park var det ett stort jippo med julmarknad, stort tivoli, skridskobana och flera mysiga små stugor där det serverades mat och dryck till livemusik. Jättemysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är Murklans lilla hingstföl efter Karmel van de Watering. Han föddes i april i år. Jättegosig liten kille som har lärt dig mycket hittills i livet. Han är supersnäll i all hantering, men ändå lite kaxig och testar på nya saker.

Det ska bli jätteroligt att följa hans utveckling och tanken är att jag ska behålla honom ❤️

Likes

Comments

Det här är Larsson. Han ätt halvblod på 10 år och jag har ägt honom i ca 2,5år. Min fina dressyrkille. En kille som har haft det lite kämpigt med struppipning, headshaking och fått tarmvred 2ggr. Struppipningen opererades på Ultuna under våren och det va tyvärr efter sövningen och operationen som han fick tarmvred, men det gick bra och vände av sig själv :)

Idag är det en pigg och glad kille som är under uppbyggnad igen efter operationen. Han är fullt igång så nu ska vi bygga lite muskler och öka på orken :)

Vi tränar för Siv Birgersson och tanken är att vi ska komma ut och testa på dressyrsbanorna på tävlingarna så snart som möjligt. Inga krav utan bara för att se lite hur vi ligger till träningsmässigt :)

Likes

Comments

Det här är min första storhäst, Mercury (Murklan). Hon är idag 19år och har precis fått föl. Världen finaste mamma till sitt hingstföl!

Jag har haft murklan i 9 år. Vi har tränat mestadels hoppning. Även varit ute och tävlat litegrann men mest för att få lite rutin och träna på att vara ensam i ridhuset/ridbanan. Det är något som Murklam tycker är lite obehagligt. Då står vi helst på 2ben och gnäggar.

Murklan har lärt mig väldigt mycket inom hoppningen! Så länge jag rider så hoppar hon allt. Och då är det verkligen ALLT! Men om jag tvekar, håller i för mycket eller inte rider ordentligt så blir hon lite osäker och kan stoppa, beroende på hindertyp och höjd. En fantastisk häst att lära sig på och en fantastiskt ärlig hopphäst!

I år får hon gå och vara mamma och sedan ska hon sättas igång lite försiktigt igen :)

Likes

Comments

Det här är min D-ponny Korint! Det är en gammal dam, född 1989. Korsning russ/angloarab.
En pigg och glad tjej som älskar att ridas ut med de yngre tjejerna!

Korint var min första egna häst efter att jag delat foderhäst med en kompis och innan dess varit Medryttare. Jag har haft korint ca 15år! Helt otroligt vilken tur jag haft att våra vägar möttes. Jag har lärt mig allt jag kan på denna underbara ponny! När hon kom till oss var hon väldigt tittig. Vi har övat med regnkläder, paraplyer, barnvagnar och gått förbi brevlådor och soptunnor. Hade vi otur låg ett rött löv bland de gula och då kunde vi fara iväg ordentligt. Men trots hennes tittighet har hon alltid varit ärlig. Jag har alltid litat på henne till 110% och hon har gjort allt jag ber henne om! En fantastisk förstaponny som lärt inte bara mig, utan även många andra att rida och hur det är att ha egen häst!

Idag är hon Superlugn och trygg! Har min guddotter på 5år som rider henne ensam! Helt fantastisk häst som jag älskar över allt annat! ❤️

Likes

Comments

Hej där!
Befinner mig på Gotland sedan några dagar tillbaka. Vi bor på Tofta camping som jag varmt kan rekommendera! Rent och snyggt och det finns
det mesta man kan tänkas behöva. Idag ligger vi vid poolen på Tofta beach club. Vi har även besökt Visby och ätit gott!
Lite bilder från vår vistelse här:

Likes

Comments

Kvällens middag bestod av något som är bland det bästa jag vet! Nämligen kräftor! Jag älskar kräftor och äter det ganska ofta! Jag och mamma kan köpa kräftor och njuta av de en helt vanlig kväll. Helt fantastiskt gott!

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig ute på landet hos min moster. Kommer att vara här ett par dagar till och bara njuta och varva ner. Idag var vi och hälsade på morfar och handlade lite i Norrtälje.

Nu- dags för kräftor!

Likes

Comments

Passar på att njuta av de sista timmarna här på Kreta! Snart dags för dusch och lite kläder och mat innan hemgång! ✈️

Likes

Comments

Sista dagen här på Kreta idag. Ska bli skönt att komma hem, men väldigt tråkigt att lämna värmen, maten och människorna här!

Dagen spenderas både vid poolen och vid stranden då vi måste checka ut mitt på dagen. Så vi checkar ut och sen kommer vi att fortsätta bada och njuta av värmen ett tag till innan bussen hämtar upp oss!

Tack Kreta för denna gång! Jag ser fram emot att komma tillbaka! ☀️🏖

Likes

Comments